Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapandı mı cafe???

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 157,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

şincik sek süt dedin, belki markada olabilir diye işi garantiye alıyım dedim al sana süt ister ikisnide iç ister birini iç!

300px-Milk_glass.jpg

156400.jpg

Gönderi tarihi:

:D

saoll

marka önemli deil

sek olsun derken markayı kastetmemiştim :D:P

iççem hepsini

Gönderi tarihi:

iyiki bikaç gün kaybolduk ne bu süt felan... kreşe dönmüş bura.. :angry:

Gönderi tarihi:

sek içiorus ama :blushing:

Gönderi tarihi:

nerdesin be bilader iki üç gündür ayık gezmekten kafayı yiyecez be.......... :angry:

Gönderi tarihi:

naparsın ortak işler sık sık alıp götürüyo ...bugün burdayım yarın gidip gene 5-10 gün kaybolcam...nerde bu forumun kısları yav acıktık şöle bişeyler yapında yiyelim ..birazda meze hani gün batıyo uğurlamak gerek.. :)

Gönderi tarihi:

bana da bol köpüklü sütlü kahve..angelflower'ın deneyimli olmasını kutluyoz... hayde :)

Gönderi tarihi:

begenemedinmi? :angry: burda alkollü şey satılmazdı sizden sonra alkolsüz satılmıo be!

Hem nerelerdesin bakem, senin yüzünden hasılatta düştü! :excl:

nerdesin be bilader iki üç gündür ayık gezmekten kafayı yiyecez be.......... :angry:

Buldunmu saymanını? Sabah sabah kalkıp hemen bana soruyodun! :P

Gönderi tarihi:

hafif macera yaptık geldik.. :) falla forumsuz yapamas olmuşus....bu bi müddet böle sürecek.. :(

foruma renkli simalar gelmiş... nese fazla vakit yok şu köşeyi boşaltında biz şöle az meze rakı yapak.. :)

Gönderi tarihi:

oo sayman abey mezehazırlamış....emmen oturup indirek mideye...... :P bu ezme bolemi yapılır abey yaa...bir dahaki sefere acısı çok olsun.... :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Çocuklar Made ine veresiye içki vermeyin sakın.. Zaten birikti hesabı . :angry::P

Gönderi tarihi:

deme be... banada denizde kum bende para neyin diyodu...kandırıkçı.. :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Aman diim Sayman beleşçinin önde gidenidir.. Parasız bişi vermeyin. :lol:

Gönderi tarihi:

fish_restaurant.jpg

balik.jpg

yumulun arkadaşlar alllaaaaaaaaaaaa...ankaralı olanlar bilir kızılayda tavukçu diye çok eski bir yer vardır meze yaparken ruhunuda katarlar onlar........buyrun bunlar ordan.....eeeeeeee rakılar kimden yahu..... ;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Rakı alayım sana ama bu en iyi kolayla gider be ..

Gönderi tarihi:

bak sen... öğretcene yapsana... :P

Çocuklar Made ine veresiye içki vermeyin sakın.. Zaten birikti hesabı . :angry::P

deme be... banada denizde kum bende para neyin diyodu...kandırıkçı.. :P

Aman diim Sayman beleşçinin önde gidenidir.. Parasız bişi vermeyin. :lol:

konuşmuyom sizlen....ne yane iki içeceğin lafımı olur..yarın ödeyecektim borcumu....bu kadan insanın içinde rencide edilmezki canım.......mezeleri yapacaktım ama artıkın yapmıyom..bu cafeyede gelmiyom... :(-_-

Gönderi tarihi:

bunlara kovayla su yetmez, en iyis bi tanker çağıram ben :P:devil:

Gönderi tarihi:

ziyafet varda nüçün benim haberim yok beeaa...geldim işte bende bir bira alayım bari yemeğin yanında.... ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.