Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 ne suçu bee...adamalr ölmüş yatıyorlar Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 hayır....seni oraya niye attılar? Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 alla allaaa çalışıyommm...meslegiimmmm hayret bişiii Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 deme yaaaa ... peki sazancığım iii geceler... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 aynı hastanede deiliz ama neden olmasın uzmanlaşmaya oraya mı gelsem bekçi Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 gel tabi ankara tıp gibi yer mi var Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 günaydın arkadaşlar...Allah rizasi için biri şu hasta arkadaşına limonlu çay versin..... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 karçiçeği geçmiş olsun.... dur ben hemmen bi koşu gidip alam sana çay.......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 ooo 75 sayımı..bizim otopsi salonuna günde 3-5 tane geliyo deşiyoz sagını solunu... sen ölüleri deşion o leş sayılmaz, biz canlıyken deşioz! Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 günaydın arkadaşlar...Allah rizasi için biri şu hasta arkadaşına limonlu çay versin..... geçmiş olsun bu cafede çay bulunur mu bilmniyorum ama bir çay da ben vereyim iyilileş Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Cfemizde alkolsuz içecek satmıyoruz.. İçip sapıtacaksanız buyrun yoksa lütfen kahvehaneye gidiniz.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 peki o zaman siz ne önerirsiniz nedir spesiyaliniz? menüyü sundunuz mu ki bize yaaaaaa Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 sen ölüleri deşion o leş sayılmaz, biz canlıyken deşioz! Alıntı
Φ morg_bekcisi Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 üüüfff ammaa kısır döngü bee kaç gündür haraç muhabbeti yapıyonuz...baydınız Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 begenmiosan................ Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 merhaba herkese bugün forumda bi yavaşlık mı var yoksa bende mi sorun Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 karçiçeği geçmiş olsun.... dur ben hemmen bi koşu gidip alam sana çay.......... geçmiş olsun bu cafede çay bulunur mu bilmniyorum ama bir çay da ben vereyim iyilileş EYWALLAH ARKADAŞLAR ÇOK NAZİKSİNİZ İÇMİŞ KADAR OLDUM.BUGÜN DAHA İYİM VALLA EN AZINDAN YAZMAYA TAKATİM VAR.... HADİ İYİLEŞMEMİN ŞEREFİNE BUGÜNKİ İÇECEKLER ARMANDAN HEPİMİZİE GELSİN(HEHEEEE)YANİ KURUCU O YA ŞİMDİ BENİM ISMARLAMAM YAKIŞIK ALMAZ BEN SADE BİR NESKAYFE ALAYIM BARİİİ Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 iyi olmana sevindim karçiçeği arman bende bir bol sütlü nescafe alabilirmiyim lütfen Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 teşekkür ederiz karçiçeği geçmiş olsun tekrar alkolsuz içeçek vermiyoruz deyip duruyor cafe sahibi ne etcez ki ben de nescafe istiyordum Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 EYWALLAH ARKADAŞLAR ÇOK NAZİKSİNİZ İÇMİŞ KADAR OLDUM.BUGÜN DAHA İYİM VALLA EN AZINDAN YAZMAYA TAKATİM VAR.... HADİ İYİLEŞMEMİN ŞEREFİNE BUGÜNKİ İÇECEKLER ARMANDAN HEPİMİZİE GELSİN(HEHEEEE)YANİ KURUCU O YA ŞİMDİ BENİM ISMARLAMAM YAKIŞIK ALMAZ BEN SADE BİR NESKAYFE ALAYIM BARİİİ geçmiş olsun karçiçeği_m daha iyi olduuna sevindim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ya hala gelmedi bizim nescafeler... nası cafe bu yaaaa, haracımızıda veriyoruz yinede içeceğimiz gelmiyo... daha ne istiyosunuz Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 buyur mine kusura bakma garson işi bırakmış (tabi kim beleşe çalışıp üstüne haraç vermek isterki ) ben getirem dedim Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ya aziz elin değmişken bana da bir kahve ne iyi olur sevaba girersin... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 heyyyyyyyyy garson kimse yokmu deneyimli olmamı kutluyorum herkese cafe sahibinden sıcak sıcak sıcacık çikolata ver bakiiim ne de olsa içecekler beleş yazmışsınız kapıya hade afiyet olsun Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 sonunda canlanıyor cafe bende bi sıcak çikolata aliim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.