Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 para veriyo sanki aldığımız haraçlar olmasa açlıktan ölcez burlarda.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 yav sayman bu femalexx de kim arkadaş.... niye demiyonus böle gozel bi hamfendinin geldiğini.......... buyrun female hanım ıscak çayınıs vede böreğinis.....saygılar efem.... allaaaam bu ne gosellik allaaaam....aşıkmı oluyom ne.... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 para veriyo sanki aldığımız haraçlar olmasa açlıktan ölcez burlarda.. aa istediimi getirdin de bahşişini eksik mi bıraktımm değil ki hesap cıx cıx meraba adrenalin ağaçım alışılmadık bi güzelliim olduunu söylüyodu doğruymuş demek (nerde benim göslüüm) teşekkür ederim çay için sen olmasan kötek verçeklerdi Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 meraba female hanım..... bakamıyom allaaaaaaammm göslerim gamaşıyo..... female hanım bis sisnen şöle biras yürüsek cafenin ıssıs yerlerine doru diyom.... allaaam çiçekler ne gosel açıyo,kuşlar ne gosel ötüyo.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 yaf ben başka bişeymi görüyom veya göremiyom? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Olm akşama kadar size müsade .. Akşam döndüğümde bu cafe pırıl pırıl olmazsa kovdum o zaman hepinizi işten.. Ona göre.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 yaf ben başka bişeymi görüyom veya göremiyom? sen gadından annamıyon o zaman ortak.... şu fışkıran vede buram buram kokan dişiliği nası görmezsin.... allahım özenmiş bezenmişte yaratmış female hanımı... bi çay dahamı hemmen.... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 gösel gadın>> efet o benim hem güselim hem mütevazi aman allaamm nası biriyim bölee bi çay daha hiç fena olmass teşekkür ederim Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 sayman ortak uzatsana kardeşim ordan uyku haplarını..... çaya katam.....katamda femalem şöle uzuuuuuuuunn bir uykuya teslim etsin kendini... pek yorgun görünüyo canım..... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 aman dikkat geçen siyanürü dikti kafaya banamısın demedi.. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 sayman ortak uzatsana kardeşim ordan uyku haplarını..... çaya katam.....katamda femalem şöle uzuuuuuuuunn bir uykuya teslim etsin kendini... pek yorgun görünüyo canım..... çok coşkun gördüm seni Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 çok coşkun gördüm seni ve şekildede görüldüğü gibi bi sevgililer gününü daha yannız geçirecez........ ben annamıyom bu gadın milletini be .......o kadar ilgilendik bak ne oldu.... sayman haraç alınmışmıydı bu hormonlu teyzeden......... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 kaçarı 100 ytl.. uuraşmayın borçlu çıkarsınız Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 ne oluyo be, sayman içip sakın fiyatları düşürme ha Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 yok ya eski bi siyu numarası yapam dedi şu çömez femal... güya vakanayı kafalayacak haraçtan felan yırtacak.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 çok gördük yok haraç diyeni Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 iyi iyi yabancılık çekmiçen demek Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 bilmem artık kim ne görür Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 görer miyim alırmıyım haracı artık sen görersin onu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.