Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ben bir müddet havadan sudan bölümüne girmeyecigim arkadaslar. hatta elime hakim olabilirsem foruma hiç girmeyecegim. tamamen gitmiyorum, ama midem öyle bulandiki bugün kalmamam benim açimdan iyi böylece kimseyi kirmayacagim.

ben dinsiz, ateist, egitimsiz, bilgisiz, yanli, fare, kötü kalpli, etikçi basi, ortalik karistiran, kavgaci, sürekli elestiren biriymisim :) bu özelliklerimi özümsemek zaman ister. sevgiyle kalin. kendimi yener yenmez burdayim :D hem de ders çalismis olurum.

iyi geceler herkese.

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ben bir müddet havadan sudan bölümüne girmeyecigim arkadaslar. hatta elime hakim olabilirsem foruma hiç girmeyecegim. tamamen gitmiyorum, ama midem öyle bulandiki bugün kalmamam benim açimdan iyi böylece kimseyi kirmayacagim.

ben dinsiz, ateist, egitimsiz, bilgisiz, yanli, fare, kötü kalpli, etikçi basi, ortalik karistiran, kavgaci, sürekli elestiren biriymisim :) bu özelliklerimi özümsemek zaman ister. sevgiyle kalin. kendimi yener yenmez burdayim :D hem de ders çalismis olurum.

iyi geceler herkese.

ehehuhe aslında bende böyledüşünüyom ama söyleyemedim ne zamandır sana :P

bu arada harbiden gittim kokoreççiye :P senle alakası yok

Gönderi tarihi:

iyi geceler herkese.

Derslerine faydalı olması açısından uzaklaşman iyidir elbet ama unutma seni düşünenler var burada .. Bu arada ne kadar farklı fikirlerde olursak olalım kardeşim senin duruşuna sağlam karakterine ve ahlakına hayranım. Çabuk dön emi ..

Gönderi tarihi:

oo iş banamı kaldı şimdi hemde 3000 sanal alem doları hiçde fena değil evet şipari olan varsa alayım uşaklar ve hanumlar bundan sonra çayları daha güzel içeceksunuz daa :D

Gönderi tarihi:

iyi geceler herkese.

üzgünüm olmaz derslerine ara verdiğinde burda ol lütfen.hatırlatırım bana attığın özel mesajları :clover:

Gönderi tarihi:

üzgünüm olmaz derslerine ara verdiğinde burda ol lütfen.hatırlatırım bana attığın özel mesajları :clover:

canim temelli gitmemistim zaten :) 2 ders çalistim geldim. o içimden öyle yazmak geldi yazdim yani. yoksa gelecegimi yazmistim.. tesekkür ederim :clover:

Gönderi tarihi:

ben erbayın yazısı copy yapem derken yanlıs şey kopyalamısım :P ayy ben varya ne alem seyim yahu :P

janem benim ben tavşan kanı bir çay alıyım :lol:

çayı getirirkende dökme sakın tabağa şekeride ıslatma şekerde 2 tane olsun hadi açabuk hala orda duruyomusun sen :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.