Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Naane limon layım heman... ne anlamadım..siparişi tekrar alalım...... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Nane limon dedim hastayım yaf.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 geçmiş olsun arkadaşım. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Nane limon dedim hastayım yaf.. uyyyy hemen cidem saa bi nane limon kaynatam........bide içine bal koyduk mi tamam bişeyun kalmaz......... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 made in bi tane de bana yap, nolur nolur nolur, bu hastalık geçmiyo yaw, kimseye de satamadık... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 oww delet,arnman geçmiş olsun ya arkadaşlarım.sizi yalnız bırakmamak için aranıza ben de katıldım katlılyom.burnum tıkalı yawww.ulen forumda bi grip salgını var Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ÇAy alim bide nargile... Cümleten geçmiş olsun..DAğ gibi adamları gözle bile görünmeyen ufacık bi Mikrop yıkmış... Arkadaşlarıma TAılot alim sıcak sıcak) Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 çay ve nargilen hemen geliyo.gripler üstüne artık tylol hot servisimiz de başlamıştır.arman,delet duyrulur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 bi çayda ben alabilrimiyim yanında bir de simit alayım bu cafeye ilk defa geliyorum beğenirsem her gün gelecem tam bir çaykolik olarak her gelişimde 1 demlik garanti ediyorum kolay gelsin Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 bi çayda ben alabilrimiyim yanında bir de simit alayım bu cafeye ilk defa geliyorum beğenirsem her gün gelecem tam bir çaykolik olarak her gelişimde 1 demlik garanti ediyorum kolay gelsin allah müşterinin hası gelmiş iyi mi.kaçırmayım bariii.buyrun tabi simitte veririz,hatta yeni gelene beleş kahve ikramımız var Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 walla çay güzelmiş bi demlik alabilirmiyim yada ocağın yanına gelsem daha iyi olacak galiba öyle her yerde çay içmem burayı beğendim oyun varmı acaba okey falan ? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 patron geldi çıraklar sıraya hade bakem made in ,nefer, mara Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 PAtron+içe Mi desem Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 PAtron+içe Mi desem parasını verdikten sonra neden olmasın Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 patron geldi çıraklar sıraya hade bakem made in ,nefer, mara mara miiii abuu ayip ayip geçende kovduydun. ben karsi cafede çalisiyorum hem orda halkan iliskiler müdiresi oldum hih ne isim var burda Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Uzun bir aradan sonra gene geldim.. Bana şöööyle tavşan kanı gibi bir çay yapacak varmı... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 mara miiii abuu ayip ayip geçende kovduydun. ben karsi cafede çalisiyorum hem orda halkan iliskiler müdiresi oldum hih ne isim var burda Uzun bir aradan sonra gene geldim.. Bana şöööyle tavşan kanı gibi bir çay yapacak varmı... mara hade canem bak kral çay isityo Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 satcam şu kafeyi kalcaklar açıkta görecekler gününü..orda burda kafe benim diye dolaşan gorgi ayağını denk al...... getir bana bi türk kahvesi ...şekersiz olsun...sakın tükürme ..... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 ee cafe alemi nası bi bakam dediydim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 kiz pesinden kosmaktan yoruldum, kal artik kaldigin yerde.... hadi bi kayfe kap gel aplana da icek Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 hadi size ey geceler......ben kaçar......... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 kiz pesinden kosmaktan yoruldum, kal artik kaldigin yerde.... hadi bi kayfe kap gel aplana da icek tamam ya zaten 1 saat önce çıkıcaktım forumdan seni gördüm diye kaldım.canımsın Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 valla bende seni görünce seviniom ..... ne yalan söyliim... amme velakin.... benimde artik gitme vaktim geldin canimin ici... tüm forum alemine hayirli geceler Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 ben de artık dayanamıycam sana da bidenem eyi geceler Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 uff kimsecikler kalmamis.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.