Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Kıs kankim 3 saat 55 dakika var sanursam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 istanbula göre yazdım tabiki.. sizi mi düşünüyüm.. bis senden önce açcas orucumusu nabeeeeerr kıss kankim 3 saat 5 dk. kaldı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 2 saat 38 dk var bisde Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 hıhhhhhhhhh... ne yani erken açsan nolcak geç açsan nolcak.. bizde de sabah ezanı size göre geç okunuyor jijimmmm... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 media cefe gibisi yok çek ordan demli bi çay.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 media cefe gibisi yok çek ordan demli bi çay.... Terbiyesis Kalk kendin al.. Onlar babanın uşagı mı senin Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 sen nasil konusursun benim ustama uTANMASSSSS Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 sen nasil konusursun benim ustama uTANMASSSSS Senin ustansa benim de OYNAKbeyim İstediğim gibi konusurum ben onla dimiii Erbay Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 media cefe gibisi yok çek ordan demli bi çay.... biraz geç oldu ama kusura bakma erbayum afiyet olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 erbay yokken su cayı ben ıcıvereyım şşşşttt erbaya sakın solemeyın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hade iç bakalım ben erbaya bi daha yaparım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Terbiyesis Kalk kendin al.. Onlar babanın uşagı mı senin sana ne oluyo bee...maydanoz sen nasil konusursun benim ustama uTANMASSSSS işte benim çekirgem nasıda savunuyo ustasını... Senin ustansa benim de OYNAKbeyim İstediğim gibi konusurum ben onla dimiii Erbay beni celine mi zannettin sen bakiim.. biraz geç oldu ama kusura bakma erbayum afiyet olsun sağol mine eline sağlık... erbay yokken su cayı ben ıcıvereyım şşşşttt erbaya sakın solemeyın canın sağolsun kardeşim afiyet olsun... hade iç bakalım ben erbaya bi daha yaparım belkiyorum iftarı yaptıktan hemen sonra getir çayımı zahmet olmazsa... Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Tıh tıh tııııh. Ramazan ayı diemi kapalı bura yav? Ba ba ba ba ba ba kilidin altına gizlemişler mühürüüü aloo naptınızda yidiniz cezayı bahim ii? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 belkiyorum iftarı yaptıktan hemen sonra getir çayımı zahmet olmazsa... istediğin çay olsun beaa erbayum Tıh tıh tııııh. Ramazan ayı diemi kapalı bura yav? Ba ba ba ba ba ba kilidin altına gizlemişler mühürüüü aloo naptınızda yidiniz cezayı bahim ii? efet remazan dolayısıynan kapalıyıs bayramdan sonra açıyorus cafeyi ama senin uydurduğun gibim mühürlük bir durum yok ama ben birasdan senin klavyene mühür vurabilirim Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 efet remazan dolayısıynan kapalıyıs bayramdan sonra açıyorus cafeyi ama senin uydurduğun gibim mühürlük bir durum yok ama ben birasdan senin klavyene mühür vurabilirim hadi hadi savunma saltanatına geçme hemen vatandaşı aydınlatın kardeşim, koskoca Media Forum Cafe bura, işletemiyosanız bırakın bize hem benim klavyeme mühür vuracak daha şeyin şeyinden şeyolmadı :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 hadi hadi savunma saltanatına geçme hemen vatandaşı aydınlatın kardeşim, koskoca Media Forum Cafe bura, işletemiyosanız bırakın bize hem benim klavyeme mühür vuracak daha şeyin şeyinden şeyolmadı vatandaş bu konuda yeteri kadar aydın saten bu cafeyi nasıl işlettiğimi herkes biliyo bu arada çok ............. babasula Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 vatandaş bu konuda yeteri kadar aydın saten bu cafeyi nasıl işlettiğimi herkes biliyo bu arada çok ....... babasula Bayramdan sonra die bişi yazmıyo da, kuru kuruya millet sıkılmışa benziyo Hem .... ne alakası varrr Annesinin karnından doğmadı olamazmı? Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Şşşşt, yarın açıkmısınız bari? Bayram günü açın da kaynatalım biraz, hep oda sıcaklığı olmuyo, harareti 130 dereceye bi vurduralım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 hoşgeldin türk kahvesi getiriyorum olur dimi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 mıne tarıfı bılıyosun ortadan cok sekerlıden az,telvesı cok ama bataklık kıvamında olmayan ve kopuklu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 afiyet olsun ahmet kardeş nasıl olmuş Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 tam kıvamında olmamıs elıne saglık Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 sen bi daha kahve istersin benden Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 bende bi nescafe alıyım bol sütlü olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.