Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 hiç sorma kardeş bende yattığım yerden kalktım walla dizi baya bi karıştı ohh çayda süper olmuş yanında memleketten getirdiğim fındıklar da iyi gidiyor isteyen varsa vereyim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 hiç sorma kardeş bende yattığım yerden kalktım walla dizi baya bi karıştı ohh çayda süper olmuş yanında memleketten getirdiğim fındıklar da iyi gidiyor isteyen varsa vereyim tam dedim halo gidiyo (acayip seviom o adamı) karanlıktan çıktı falan süperdi ya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 eyy gidi günler geçen sene askerdeyken kurtlar vadisi başlayınca kışlada hayat dururdu hele böyle polatın kahramanlık yaptığı zamanlar ne alkış kopardı yaa dizi bittikten sonra bizim bölük komutanının bir yürüyüşü vardı polat halt etmiş yanında Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 eyy gidi günler geçen sene askerdeyken kurtlar vadisi başlayınca kışlada hayat dururdu hele böyle polatın kahramanlık yaptığı zamanlar ne alkış kopardı yaa dizi bittikten sonra bizim bölük komutanının bir yürüyüşü vardı polat halt etmiş yanında doğrudur işallah bende gitcem Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 iyi geceler dreamer forum sana emanet, ben gelirim sonra Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Günaydın... ÇAy demledim sizlere afiyet olsun...) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 yaw nerde bu millet kimsenun gelup gittuğu yok daaa haçan size çay demledum isteyen varsa alabilur yanında fındık eşantiyondur müessesemizden... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 yaw nerde bu millet kimsenun gelup gittuğu yok daaa haçan size çay demledum isteyen varsa alabilur yanında fındık eşantiyondur müessesemizden... ben maça gidiyom dükkan size emanet ... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 ben maça gidiyom dükkan size emanet ... ya gitmeseydin Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 maça gidenlere yazık oldu paralar gani galiba Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 lay lay layl lay lay lay lay lay lay layyyy ahhh trabzon oley beee sonunda galip geldik millet bütün çaylar benden yiyin için bütün hesaplar benden Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 bütün içecekler bendeeeennn.. cimbomlulara sert bişiler ver ustaaaa.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 bütün içecekler bendeeeennn.. cimbomlulara sert bişiler ver ustaaaa.... sen o içkileri yine topa eliyle vurana ve ses çikarmayan hakeme ver. yeterince anneleri ile alakadar olunmustur. bize aynisi olunca da kart verirler. bosa havaya girmesin hiçbir fenerli o maçi siz almadiniz biz verdik. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 sen o içkileri yine topa eliyle vurana ve ses çikarmayan hakeme ver. yeterince anneleri ile alakadar olunmustur. bize aynisi olunca da kart verirler. bosa havaya girmesin hiçbir fenerli o maçi siz almadiniz biz verdik. ustaaa...maraya bi bardak da soğuk su verr..içi yanıyoduuurrr.. Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 sen o içkileri yine topa eliyle vurana ve ses çikarmayan hakeme ver. yeterince anneleri ile alakadar olunmustur. bize aynisi olunca da kart verirler. bosa havaya girmesin hiçbir fenerli o maçi siz almadiniz biz verdik. hooooooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppp yavaş gel benim anam ne biçem konusmah o annene söle bakim yerime çarpsın sana bidene Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 ustaaa...maraya bi bardak da soğuk su verr..içi yanıyoduuurrr.. evet içim yaniyor.. ama fener gibi conolardan olusan bir takima yenildigimiz için degil çikip ta takimim oynamadigi için.. hooooooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppp yavaş gel benim anam ne biçem konusmah o annene söle bakim yerime çarpsın sana bidene ????? konusma? anneme söylicem bana senin yerine mi vuracak? tanisiyormuyuz? Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 evet içim yaniyor.. ama fener gibi conolardan olusan bir takima yenildigimiz için degil çikip ta takimim oynamadigi için.. cono mu sen adanalısın galiba...cimbom bu futbolla şampiyonluk iddiasına girmiş ya..hellaalll.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 cono mu sen adanalısın galiba...cimbom bu futbolla şampiyonluk iddiasına girmiş ya..hellaalll.. evet adanalayim bi sakincasi mi var? çikmis millet tur atiyor ya bu kadar ezikler tek bir maç yendikleri için sevinçten çildiranlara sadece aciyorum. futbolu çok kötü oynadigimizi da belirtmistim zaten. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 çikmis millet tur atiyor ya bu kadar ezikler tek bir maç yendikleri için sevinçten çildiranlara sadece aciyorum sence galatasaray kazansaydı ( tamam, saçma bi laf ama hani olsaydı) farlı mı olurdu... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 sence galatasaray kazansaydı ( tamam, saçma bi laf ama hani olsaydı) farlı mı olurdu... fark? arkadasim bana bise anlatma ya ben görecegimi gördüm. benle bunun polemigine girme, kalbini kirarim agzimdan kötü bir af çikacak, emin abimin kardesiymissin sana kötü söz etmek istemiyorum. yendiniz tebrikler ama bizim saçma oyunumuza yendiniz, biz adam gibi oynasak sonuç farkli olurdu. bunu tartismayalim. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 usta mara ya suyla birlikte bi de sakinleştirici getir... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 yaa arkadaşlar sakin olun GS li arkadaşlar merak etmeyin biz haftaya feneri yenecez içiniz rahat olsun Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Kızılca Kıyamet ya bırakın fener galatasaray yenmıs veya yenılmıs tamamda bırbırınız kırmayın hadi cıcek nıyetıne su otlardan yoLLayın ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 cafe milletinin insanları hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.