Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl hiç sorma kardeş bende yattığım yerden kalktım walla dizi baya bi karıştı ohh çayda süper olmuş yanında memleketten getirdiğim fındıklar da iyi gidiyor isteyen varsa vereyim
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl hiç sorma kardeş bende yattığım yerden kalktım walla dizi baya bi karıştı ohh çayda süper olmuş yanında memleketten getirdiğim fındıklar da iyi gidiyor isteyen varsa vereyim tam dedim halo gidiyo (acayip seviom o adamı) karanlıktan çıktı falan süperdi ya
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl eyy gidi günler geçen sene askerdeyken kurtlar vadisi başlayınca kışlada hayat dururdu hele böyle polatın kahramanlık yaptığı zamanlar ne alkış kopardı yaa dizi bittikten sonra bizim bölük komutanının bir yürüyüşü vardı polat halt etmiş yanında
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 19 yıl eyy gidi günler geçen sene askerdeyken kurtlar vadisi başlayınca kışlada hayat dururdu hele böyle polatın kahramanlık yaptığı zamanlar ne alkış kopardı yaa dizi bittikten sonra bizim bölük komutanının bir yürüyüşü vardı polat halt etmiş yanında doğrudur işallah bende gitcem
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 19 yıl yaw nerde bu millet kimsenun gelup gittuğu yok daaa haçan size çay demledum isteyen varsa alabilur yanında fındık eşantiyondur müessesemizden...
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 19 yıl yaw nerde bu millet kimsenun gelup gittuğu yok daaa haçan size çay demledum isteyen varsa alabilur yanında fındık eşantiyondur müessesemizden... ben maça gidiyom dükkan size emanet ...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl lay lay layl lay lay lay lay lay lay layyyy ahhh trabzon oley beee sonunda galip geldik millet bütün çaylar benden yiyin için bütün hesaplar benden
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl bütün içecekler bendeeeennn.. cimbomlulara sert bişiler ver ustaaaa....
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl bütün içecekler bendeeeennn.. cimbomlulara sert bişiler ver ustaaaa.... sen o içkileri yine topa eliyle vurana ve ses çikarmayan hakeme ver. yeterince anneleri ile alakadar olunmustur. bize aynisi olunca da kart verirler. bosa havaya girmesin hiçbir fenerli o maçi siz almadiniz biz verdik.
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl sen o içkileri yine topa eliyle vurana ve ses çikarmayan hakeme ver. yeterince anneleri ile alakadar olunmustur. bize aynisi olunca da kart verirler. bosa havaya girmesin hiçbir fenerli o maçi siz almadiniz biz verdik. ustaaa...maraya bi bardak da soğuk su verr..içi yanıyoduuurrr..
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl sen o içkileri yine topa eliyle vurana ve ses çikarmayan hakeme ver. yeterince anneleri ile alakadar olunmustur. bize aynisi olunca da kart verirler. bosa havaya girmesin hiçbir fenerli o maçi siz almadiniz biz verdik. hooooooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppp yavaş gel benim anam ne biçem konusmah o annene söle bakim yerime çarpsın sana bidene
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl ustaaa...maraya bi bardak da soğuk su verr..içi yanıyoduuurrr.. evet içim yaniyor.. ama fener gibi conolardan olusan bir takima yenildigimiz için degil çikip ta takimim oynamadigi için.. hooooooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppp yavaş gel benim anam ne biçem konusmah o annene söle bakim yerime çarpsın sana bidene ????? konusma? anneme söylicem bana senin yerine mi vuracak? tanisiyormuyuz?
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl evet içim yaniyor.. ama fener gibi conolardan olusan bir takima yenildigimiz için degil çikip ta takimim oynamadigi için.. cono mu sen adanalısın galiba...cimbom bu futbolla şampiyonluk iddiasına girmiş ya..hellaalll..
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl cono mu sen adanalısın galiba...cimbom bu futbolla şampiyonluk iddiasına girmiş ya..hellaalll.. evet adanalayim bi sakincasi mi var? çikmis millet tur atiyor ya bu kadar ezikler tek bir maç yendikleri için sevinçten çildiranlara sadece aciyorum. futbolu çok kötü oynadigimizi da belirtmistim zaten.
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl çikmis millet tur atiyor ya bu kadar ezikler tek bir maç yendikleri için sevinçten çildiranlara sadece aciyorum sence galatasaray kazansaydı ( tamam, saçma bi laf ama hani olsaydı) farlı mı olurdu...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl sence galatasaray kazansaydı ( tamam, saçma bi laf ama hani olsaydı) farlı mı olurdu... fark? arkadasim bana bise anlatma ya ben görecegimi gördüm. benle bunun polemigine girme, kalbini kirarim agzimdan kötü bir af çikacak, emin abimin kardesiymissin sana kötü söz etmek istemiyorum. yendiniz tebrikler ama bizim saçma oyunumuza yendiniz, biz adam gibi oynasak sonuç farkli olurdu. bunu tartismayalim.
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl yaa arkadaşlar sakin olun GS li arkadaşlar merak etmeyin biz haftaya feneri yenecez içiniz rahat olsun
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl Kızılca Kıyamet ya bırakın fener galatasaray yenmıs veya yenılmıs tamamda bırbırınız kırmayın hadi cıcek nıyetıne su otlardan yoLLayın )
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 19 yıl cafe milletinin insanları hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.