Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ben geldim maram :)

canım capuccino istiyo ama garson u göremiyorum :(

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 154,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ben geldim maram :)

canım capuccino istiyo ama garson u göremiyorum :(

hosgeldin canim :):clover:

ama kimsecikler yok ne patron ne çirak... biz bizeyiz.. ben yapim bari :P

Gönderi tarihi:

zahmet olcak gülüm ben yapayım:)

gerçi senin elinden içmek de gerek :P

ne demmek çiçeeeem yapem hemen ;):P

Gönderi tarihi:

ne demmek çiçeeeem yapem hemen ;):P

tamam bi denem içerik o zaman.şeker almayayım bayramda yeterince almışım aynadan belli :)

bugün akşam canlı müzik yok galiba.o keman çalan çocuk çok güzel çalıyodu yaa.keşke bu akşamda olsalardı -_-

Gönderi tarihi:

merhaba geçen gün nefer arkadaşımın çayını içmiştim bayada güzeldi eğer zahmet olmaz sa bir demlik alabilirmiyim (tam bir çaykoliğimdir) birde nargile lütfen teşekkürler...

Gönderi tarihi:

ooo karçiçeğimde gelmiş :)

erbay kalkmışken karçiçeğime de çay ver gerçi sormadım canım çay içermisin?

Gönderi tarihi:

kusura bakma bilmiyodum :blushing: nefer bunu söylemeyi unutmuş neyse saol uyardığın için

Gönderi tarihi:

kusura bakma bilmiyodum :blushing: nefer bunu söylemeyi unutmuş neyse saol uyardığın için

iste nefer yok :D çirak o :P

olmayince mecburen self :)

Gönderi tarihi:

ölemiii buralarda daha yeniyim yavaş yavaş tanıyorum herkesi. bundan sonra o yokken bende yapabilirim haberiniz olsun yeterki çay olsun işin içinde :D

Gönderi tarihi:

ölemiii buralarda daha yeniyim yavaş yavaş tanıyorum herkesi. bundan sonra o yokken bende yapabilirim haberiniz olsun yeterki çay olsun işin içinde :D

walla bana uyar hatta iyi olur çünkü ne çay içerim ne de çay yapabilirim :D

ama derseniz ki nezkahve :P türk kahvesi yaparim yani en iyisini :)

çiraklarimiz sebla ve neferdir. sebla kaçti yok ortalarda neferde eli kulaginda gelir :)

golli aygiti ve arman beyler cafe sahipleri olduklarini iddia ediyorlar fakat geçen de made in hanim satin almis burayi :D

biz de içimdeki denizle okuldan kaçip siftiniyoruz buralarda ;)

Gönderi tarihi:

ok ;) golgi aygiti ve arman beyler işe alırsalar başlarım bende çok iyi çay yaparım nede olsa anavatanından geliyorum çayın karadenizliyuk daaa çay satışlarını 2 katına çıkartırım garanti veriyom B)

Gönderi tarihi:

ok ;) golgi aygiti ve arman beyler işe alırsalar başlarım bende çok iyi çay yaparım nede olsa anavatanından geliyorum çayın karadenizliyuk daaa çay satışlarını 2 katına çıkartırım garanti veriyom B)

armana sormana gerek yok patron benim :P

CV varmı kardeşim senin :P

Gönderi tarihi:

yoq ama dediğim gibi işimin hakkını veririm yinede SEN BİLİRSİNİZ patron ben sadece başvurdum

Gönderi tarihi:

yoq ama dediğim gibi işimin hakkını veririm yinede SEN BİLİRSİNİZ patron ben sadece başvurdum

mara ile boks maçı yapın hanginiz yenerse o işi alır :P

Gönderi tarihi:

o zaman ben kaybettim :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

o zaman ben kaybettim :sweatingbullets:

yok yok sen şansını bi dene :P

ama sağı öldürür solu sürünüdürür onun

o yüzden kelebek gibi uçup arı gibi sokman lazım :P

Gönderi tarihi:

yok yok sen şansını bi dene :P

ama sağı öldürür solu sürünüdürür onun

o yüzden kelebek gibi uçup arı gibi sokman lazım :P

böööööööö :online2long:

dövmem arkadas siddete hayir :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.