Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl ben geldim maram canım capuccino istiyo ama garson u göremiyorum
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl ben geldim maram canım capuccino istiyo ama garson u göremiyorum hosgeldin canim ama kimsecikler yok ne patron ne çirak... biz bizeyiz.. ben yapim bari
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl zahmet olcak gülüm ben yapayım:) gerçi senin elinden içmek de gerek
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl zahmet olcak gülüm ben yapayım:) gerçi senin elinden içmek de gerek ne demmek çiçeeeem yapem hemen
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl ne demmek çiçeeeem yapem hemen tamam bi denem içerik o zaman.şeker almayayım bayramda yeterince almışım aynadan belli bugün akşam canlı müzik yok galiba.o keman çalan çocuk çok güzel çalıyodu yaa.keşke bu akşamda olsalardı
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl merhaba geçen gün nefer arkadaşımın çayını içmiştim bayada güzeldi eğer zahmet olmaz sa bir demlik alabilirmiyim (tam bir çaykoliğimdir) birde nargile lütfen teşekkürler...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl ooo karçiçeğimde gelmiş erbay kalkmışken karçiçeğime de çay ver gerçi sormadım canım çay içermisin?
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl kusura bakma bilmiyodum nefer bunu söylemeyi unutmuş neyse saol uyardığın için
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl kusura bakma bilmiyodum nefer bunu söylemeyi unutmuş neyse saol uyardığın için iste nefer yok çirak o olmayince mecburen self
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl ölemiii buralarda daha yeniyim yavaş yavaş tanıyorum herkesi. bundan sonra o yokken bende yapabilirim haberiniz olsun yeterki çay olsun işin içinde
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl ölemiii buralarda daha yeniyim yavaş yavaş tanıyorum herkesi. bundan sonra o yokken bende yapabilirim haberiniz olsun yeterki çay olsun işin içinde walla bana uyar hatta iyi olur çünkü ne çay içerim ne de çay yapabilirim ama derseniz ki nezkahve türk kahvesi yaparim yani en iyisini çiraklarimiz sebla ve neferdir. sebla kaçti yok ortalarda neferde eli kulaginda gelir golli aygiti ve arman beyler cafe sahipleri olduklarini iddia ediyorlar fakat geçen de made in hanim satin almis burayi biz de içimdeki denizle okuldan kaçip siftiniyoruz buralarda
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl ok golgi aygiti ve arman beyler işe alırsalar başlarım bende çok iyi çay yaparım nede olsa anavatanından geliyorum çayın karadenizliyuk daaa çay satışlarını 2 katına çıkartırım garanti veriyom
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl ok golgi aygiti ve arman beyler işe alırsalar başlarım bende çok iyi çay yaparım nede olsa anavatanından geliyorum çayın karadenizliyuk daaa çay satışlarını 2 katına çıkartırım garanti veriyom armana sormana gerek yok patron benim CV varmı kardeşim senin
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl yoq ama dediğim gibi işimin hakkını veririm yinede SEN BİLİRSİNİZ patron ben sadece başvurdum
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl yoq ama dediğim gibi işimin hakkını veririm yinede SEN BİLİRSİNİZ patron ben sadece başvurdum mara ile boks maçı yapın hanginiz yenerse o işi alır
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl o zaman ben kaybettim yok yok sen şansını bi dene ama sağı öldürür solu sürünüdürür onun o yüzden kelebek gibi uçup arı gibi sokman lazım
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl selam....... yok daha sipariş vermiycem arkadaşları bekliyorum.......
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl yok yok sen şansını bi dene ama sağı öldürür solu sürünüdürür onun o yüzden kelebek gibi uçup arı gibi sokman lazım böööööööö dövmem arkadas siddete hayir
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl böööööööö dövmem arkadas siddete hayir o zaman erbaya gidiyo iş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.