Φ nefertitii Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 çıraklar temizlesin hadi bakiim nefer hadi leyynn az yide bi dadı tut Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 burasi ne alemde....? uzun zamandir cafeye ugramamisim ben.... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 ya ne olsun iş güç diyemiyorum çünkü sinek avlıyoruz.bu golginin pintiliği yüzünden kaçırdık müşterilerimizi hep...sorma valla içerim yanıyo ne meşhur bi cafeydi bura golgi el atana kadar Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 hadi leyynn az yide bi dadı tut ya senin tasmanı kim çözdü ya Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 ya senin tasmanı kim çözdü ya golgim çok ayıp ya..ne herkese sataşıyorsun sen..hadi iki kayfe yapta biraz geyik yapalım... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 golgim çok ayıp ya..ne herkese sataşıyorsun sen..hadi iki kayfe yapta biraz geyik yapalım... kanka kızdırıyolar beni ya Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 kızmak sana yakışıyor...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 kızmak sana yakışıyor...... yakışıklıya ne yakışmaz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 yakışıklıya ne yakışmaz hiç yakışıklı görmesem inanacamda.......allam ya hemende havaya girmiş...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 hiç yakışıklı görmesem inanacamda.......allam ya hemende havaya girmiş...... görmemişsin demekki Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ya senin tasmanı kim çözdü ya terbiyesiz organel ne olcak... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 selam millet.. napiyonuz Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 napak be güselim yuvarlanıp gidiyoz dicem ama...yaw ben çooook yorgunum beeee sen napıyon havadisler nası? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 napak be güselim yuvarlanıp gidiyoz dicem ama...yaw ben çooook yorgunum beeee sen napıyon havadisler nası? walla ben de daha yeni geldim yoldan.. ben de yorgunum birazdan yatarim ama bi merhaba diyim dedim Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 eyi etmişin gıı.yol dediğin şehirler arası yolculuk mu? Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 eyi etmişin gıı.yol dediğin şehirler arası yolculuk mu? evet istanbuldaydim ya.. aa herkesler duydu bi sen mi duymadin Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 evet istanbuldaydim ya.. aa herkesler duydu bi sen mi duymadin ulen hep böle oluyo,okulda da böle oluyo herşeyi en geç ben öğreniyom.iki arkadaşın çıktığı dedikodusu bana taa ayrıldıklarında ulaşmıştı.bide aynı grubumda 2 arkadaşın küstüğünü hiç konuşmamalarına rağmen 5 ayda anlayabilmiştim! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ulen hep böle oluyo,okulda da böle oluyo herşeyi en geç ben öğreniyom.iki arkadaşın çıktığı dedikodusu bana taa ayrıldıklarında ulaşmıştı.bide aynı grubumda 2 arkadaşın küstüğünü hiç konuşmamalarına rağmen 5 ayda anlayabilmiştim! ooo sende ayakta uyutulmuşsun beeaaa... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ulen hep böle oluyo,okulda da böle oluyo herşeyi en geç ben öğreniyom.iki arkadaşın çıktığı dedikodusu bana taa ayrıldıklarında ulaşmıştı.bide aynı grubumda 2 arkadaşın küstüğünü hiç konuşmamalarına rağmen 5 ayda anlayabilmiştim! e gereksiz kişierle haberler ulaşmıyo Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ya arkadaşlar az önce açılan yeni başlık da ne öle ne kadar ********* kim bu lavey terbiyesizi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 ya arkadaşlar az önce açılan yeni başlık da ne öle ne kadar ********* kim bu lavey terbiyesizi .ötü kaşınan biri .ikecem belasını Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Elini çabuk tut :)Kolay gelsin Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Elini çabuk tut :)Kolay gelsin kapanmadimi bu konu daha ya nerdesiniz millet.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Naane limon layım heman... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.