Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

çıraklar temizlesin hadi bakiim nefer

hadi leyynn az yide bi dadı tut

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 156,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

ya ne olsun iş güç diyemiyorum çünkü sinek avlıyoruz.bu golginin pintiliği yüzünden kaçırdık müşterilerimizi hep...sorma valla içerim yanıyo ne meşhur bi cafeydi bura golgi el atana kadar

Gönderi tarihi:

ya senin tasmanı kim çözdü ya

golgim çok ayıp ya..ne herkese sataşıyorsun sen..hadi iki kayfe yapta biraz geyik yapalım...

Gönderi tarihi:

golgim çok ayıp ya..ne herkese sataşıyorsun sen..hadi iki kayfe yapta biraz geyik yapalım...

kanka kızdırıyolar beni ya :P

Gönderi tarihi:

hiç yakışıklı görmesem inanacamda.......allam ya hemende havaya girmiş...... -_-:D:lol:

görmemişsin demekki :P

Gönderi tarihi:

napak be güselim yuvarlanıp gidiyoz dicem ama...yaw ben çooook yorgunum beeee

sen napıyon havadisler nası?

Gönderi tarihi:

napak be güselim yuvarlanıp gidiyoz dicem ama...yaw ben çooook yorgunum beeee

sen napıyon havadisler nası?

walla ben de daha yeni geldim yoldan.. ben de yorgunum birazdan yatarim ama bi merhaba diyim dedim ;)

Gönderi tarihi:

eyi etmişin gıı.yol dediğin şehirler arası yolculuk mu?

evet istanbuldaydim ya.. aa herkesler duydu bi sen mi duymadin :D

Gönderi tarihi:

evet istanbuldaydim ya.. aa herkesler duydu bi sen mi duymadin :D

ulen hep böle oluyo,okulda da böle oluyo herşeyi en geç ben öğreniyom.iki arkadaşın çıktığı dedikodusu bana taa ayrıldıklarında ulaşmıştı.bide aynı grubumda 2 arkadaşın küstüğünü hiç konuşmamalarına rağmen 5 ayda anlayabilmiştim!

Gönderi tarihi:

ulen hep böle oluyo,okulda da böle oluyo herşeyi en geç ben öğreniyom.iki arkadaşın çıktığı dedikodusu bana taa ayrıldıklarında ulaşmıştı.bide aynı grubumda 2 arkadaşın küstüğünü hiç konuşmamalarına rağmen 5 ayda anlayabilmiştim!

ooo sende ayakta uyutulmuşsun beeaaa... :P

Gönderi tarihi:

e gereksiz kişierle haberler ulaşmıyo :P

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar az önce açılan yeni başlık da ne öle ne kadar ********* kim bu lavey terbiyesizi

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar az önce açılan yeni başlık da ne öle ne kadar ********* kim bu lavey terbiyesizi

.ötü kaşınan biri :angry: .ikecem belasını

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Naane limon layım heman...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.