Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl çıraklar temizlesin hadi bakiim nefer hadi leyynn az yide bi dadı tut
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 19 yıl ya ne olsun iş güç diyemiyorum çünkü sinek avlıyoruz.bu golginin pintiliği yüzünden kaçırdık müşterilerimizi hep...sorma valla içerim yanıyo ne meşhur bi cafeydi bura golgi el atana kadar
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl ya senin tasmanı kim çözdü ya golgim çok ayıp ya..ne herkese sataşıyorsun sen..hadi iki kayfe yapta biraz geyik yapalım...
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 19 yıl golgim çok ayıp ya..ne herkese sataşıyorsun sen..hadi iki kayfe yapta biraz geyik yapalım... kanka kızdırıyolar beni ya
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl yakışıklıya ne yakışmaz hiç yakışıklı görmesem inanacamda.......allam ya hemende havaya girmiş......
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl hiç yakışıklı görmesem inanacamda.......allam ya hemende havaya girmiş...... görmemişsin demekki
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl napak be güselim yuvarlanıp gidiyoz dicem ama...yaw ben çooook yorgunum beeee sen napıyon havadisler nası?
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl napak be güselim yuvarlanıp gidiyoz dicem ama...yaw ben çooook yorgunum beeee sen napıyon havadisler nası? walla ben de daha yeni geldim yoldan.. ben de yorgunum birazdan yatarim ama bi merhaba diyim dedim
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl eyi etmişin gıı.yol dediğin şehirler arası yolculuk mu? evet istanbuldaydim ya.. aa herkesler duydu bi sen mi duymadin
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl evet istanbuldaydim ya.. aa herkesler duydu bi sen mi duymadin ulen hep böle oluyo,okulda da böle oluyo herşeyi en geç ben öğreniyom.iki arkadaşın çıktığı dedikodusu bana taa ayrıldıklarında ulaşmıştı.bide aynı grubumda 2 arkadaşın küstüğünü hiç konuşmamalarına rağmen 5 ayda anlayabilmiştim!
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl ulen hep böle oluyo,okulda da böle oluyo herşeyi en geç ben öğreniyom.iki arkadaşın çıktığı dedikodusu bana taa ayrıldıklarında ulaşmıştı.bide aynı grubumda 2 arkadaşın küstüğünü hiç konuşmamalarına rağmen 5 ayda anlayabilmiştim! ooo sende ayakta uyutulmuşsun beeaaa...
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl ulen hep böle oluyo,okulda da böle oluyo herşeyi en geç ben öğreniyom.iki arkadaşın çıktığı dedikodusu bana taa ayrıldıklarında ulaşmıştı.bide aynı grubumda 2 arkadaşın küstüğünü hiç konuşmamalarına rağmen 5 ayda anlayabilmiştim! e gereksiz kişierle haberler ulaşmıyo
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl ya arkadaşlar az önce açılan yeni başlık da ne öle ne kadar ********* kim bu lavey terbiyesizi
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl ya arkadaşlar az önce açılan yeni başlık da ne öle ne kadar ********* kim bu lavey terbiyesizi .ötü kaşınan biri .ikecem belasını
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 19 yıl Elini çabuk tut :)Kolay gelsin kapanmadimi bu konu daha ya nerdesiniz millet..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.