Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl işine gelirse ben burda çalismicam o zaman.. bi kahve daha alim
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ben burda çalismicam o zaman.. bi kahve daha alim git kendin al bea babanın uşağımı var
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl git kendin al bea babanın uşağımı var ne biçim cafe be burasi alla alla... kahveyidemi ben alcam getirin lütfen
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ben burda çalismicam o zaman.. bi kahve daha alim ne biçim cafe be burasi alla alla... kahveyidemi ben alcam getirin lütfen git karşı kafeye o zaman
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl git karşı kafeye o zaman aman çok merakli diilim zaten arkadasa bakip çikacaktim
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl aman çok merakli diilim zaten arkadasa bakip çikacaktim hade bakem uzaaa
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl hade bakem uzaaa burasi benim abimin mülkü bikere sayin isletmeci
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl burasi benim abimin mülkü bikere sayin isletmeci o zaman niye calışmak istyon salla salla
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl bura belesmis kahveeee parayı veren kahveyi içer böylemiydi bu laf ya
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Ramazan bayramı sonrası cafemiz tekrar hizmetinize açılacaktır..
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 19 yıl ben de diyorum cafe niye iş yapmıyo diye meğer ramazan bayramıymış...
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl amcaa bana öbür cafede beleş kahve vermiyolar artik açin surayi ya
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Cafemiz bayram öncesi temizliğe alınmıştır.. Hadin bakalım millet öyle beleş cafe yok herkes temizliğe yardım edecek..
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 19 yıl Cafemiz bayram öncesi temizliğe alınmıştır.. Hadin bakalım millet öyle beleş cafe yok herkes temizliğe yardım edecek.. temizlikmiiiiii sabaha kadar öldüm ya temizlik yapmaktan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.