Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 19 yıl olmaz mı hiç sanada günaydın bazı sebeplerden ötürü biraz devre dışı kaldım iki gündür ama cafe yi ihmal etmeye gelmez di mi?? hadi bakalım bugün neler olcak evet hiç sesin solugun çikmadi walla neyse telafi edersin artik..
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 19 yıl cafeye hırsız girdi hehehe pek sevindim bakıyorum.kapıyı açık bırakırsan hırlısı da girer hırsızı da
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl İç bari aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy içmem miiiiiiii patron da gelmis kiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy içmem miiiiiiii patron da gelmis kiiiiiiiiii marcus sana da kahve verimmi.. benden benden
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl İç bari heyyyyyttttt beeee işşşteee budur..........sakın bi daha ortadan kaybolma olurmu.......
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl siparisimi simdiden veriim, iftardan sora aliim... bi orta sekerli türk kahvesi lüffen...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl siparisimi simdiden veriim, iftardan sora aliim... bi orta sekerli türk kahvesi lüffen... tamam ben getiririm
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl sen garsonmuydun.daa önce niye söylemedin a aynarım. bana kaave,çay,limonata,expresso ve sosisli sandeviç getir.sora sırtıma biraz masaj yap. soora git bana bi bardak su getir. hade bakem hadeee hayir cicim ben garson degilim... alaturkaya özel oldugu içindi o
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ver ama içine tükürmediysen kahveniz hazir marcus bey.... lütfen içiniz
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl eline sağlık hüüüppp çok güzel olmuş.bi zahmet bi bardak suda getiriversen evet güzeldir kahvem.. köpügü nasil olmus köpüklü yaptim bilerek nihahahahahahaha ben 15 dk sonra okula gidiyorum cafe size emanet
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl neaaa yapma gitmeeeeeeeeeeeeeeee bence de walla ben de gitmek istemiyorum ama mecbur ama aksam gelirim ya dayanamam
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ama bu haksızlık yaaa.ben henüz senden hıncımı alabilmiş değilim.varmı öölee ben gidiyom demek. nihahahahhaa bu zevki tadamayacaksinnn hadi arkadaslar bol muhabbetler... aksam gelebilecegimin en erken saatinde aranizda olacagim
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl nihahahahhaa bu zevki tadamayacaksinnn hadi arkadaslar bol muhabbetler... aksam gelebilecegimin en erken saatinde aranizda olacagim ben geldim alooo cafeyi kapatıyom içerde kimse kalmasın
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl ben geldim alooo cafeyi kapatıyom içerde kimse kalmasın kapatamazsin kardesim daha erken ben kahve istiyorum ya
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl çırak versin ayip ayip bu saatte çirak hala çalisiyomu insan eve gönderir.. ben kendim alim bari
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl asgari üscret tabiiki olmas.... karsi cafe daha fazla veriyor...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.