Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kıss çenemi yapıyonuss geveselerr nasıl kafe burası bi nar suyu getirin kıss canım çekti falla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Nar suyumu kıs yani diet programınmı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kutlama var 2. sınıfa gectım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 İkis mi Kıs bis ikissek yakarıs bu gesegeni yakarıs kıss ikisim kankim kıss çenemi yapıyonuss geveselerr nasıl kafe burası bi nar suyu getirin kıss canım çekti falla kankim benim elimdeki resimlerde nar suyu yuk sen de varsa ekleyiverde içsin güselim yasım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Toprağım hoşgeldin Okulu bitirmek varken neden 2. sınıfa geçtin sadece Kankim ikisim delim mannağım nar suyu resmi katayımda birde sen merak et sonrada mail göndereyim sana demi Bana soğuk su ver kankim başıma güneş geçti Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kutlama var 2. sınıfa gectım Allaaaaaaaahhhhhhhhhh koşun kıslar koşun eğlence var kardeşim nihayet 2.sınıfa geçti Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Nihayet mi çok şükür Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kankim ikisim delim mannağım , nar suyu resmi katayımda birde sen merak et, sonrada mail göndereyim sana demi Bana soğuk su ver kankim başıma güneş geçti kankim ikisim kıss falla isteymiycem ben sen ekle kuşum benim kankim su getiriyodum ama bu bacımda çok susamış ona verdim suyu güneşte niye gesiyon bakiim sen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kıs sen bana getirdiğin suyu ne diye tanımadığın bi kadına veriyon delimisin sen :lol: saol yinede Kıs işim vardı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Nar suyumu kıs yani diet programınmı kıss bugün marketten meyve suyu alırken gördüm,nar suyu diye eve gelince canım çekti Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Marketteyken niye almadında eve gelince aklına geldi Kıs sen bu akılla yani bilemiyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Marketteyken niye almadında eve gelince aklına geldi Kıs sen bu akılla yani bilemiyorum sus kıss öyle deme yaa yine geldi baksana tatlım ya gelmeseydi aklıma hihihi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kutlama var 2. sınıfa gectım Tbrk ediorum jöööööönnnnnn Nasıl başardın Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 selam millet keyifler nasıl ben tatilden döndüm hala iş moduna giremedim yaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 sipariş falan yok herşey yolunda karçiçeğim valla aynen bende öle oldum tatilden gelince işe başlamak ne kadar zoruna gidiyor insanın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Pop kek istiorum mine hanım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sanırım sabahın bu saatinde benimle ilgilenecek kimse yok cafede ama ne yapalım iş başa düştü bende kendi kahvemi kendim yaparım. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 turk kahvesı ortan cok sekerlıden az telvesı cok ama bataklık kıvamında olmasın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Ya benim canım su böreği istiyo Yok mu bi Allahın kulu su böreği açacak Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Mineee hem müşterilerle ilgilenmiorsun hem de cafeyi almama isin vermiosun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Çekirgem ellerine sağlık Kıs oraya su böreği diye yasmasan ben anlamayacammı sanki onun su böreği olduğunu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 su böreği afiyet olsun AÇA sen ne yaptın? Bu görüntü beni deli edebilir..mmmm..nefis...enfes!!! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Diloş usak dur anacım önce ben istedim kıs hadi gel paylaşalım bare Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.