Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl kıss çenemi yapıyonuss geveselerr nasıl kafe burası bi nar suyu getirin kıss canım çekti falla
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl İkis mi Kıs bis ikissek yakarıs bu gesegeni yakarıs kıss ikisim kankim kıss çenemi yapıyonuss geveselerr nasıl kafe burası bi nar suyu getirin kıss canım çekti falla kankim benim elimdeki resimlerde nar suyu yuk sen de varsa ekleyiverde içsin güselim yasım
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Toprağım hoşgeldin Okulu bitirmek varken neden 2. sınıfa geçtin sadece Kankim ikisim delim mannağım nar suyu resmi katayımda birde sen merak et sonrada mail göndereyim sana demi Bana soğuk su ver kankim başıma güneş geçti
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl kutlama var 2. sınıfa gectım Allaaaaaaaahhhhhhhhhh koşun kıslar koşun eğlence var kardeşim nihayet 2.sınıfa geçti
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Kankim ikisim delim mannağım , nar suyu resmi katayımda birde sen merak et, sonrada mail göndereyim sana demi Bana soğuk su ver kankim başıma güneş geçti kankim ikisim kıss falla isteymiycem ben sen ekle kuşum benim kankim su getiriyodum ama bu bacımda çok susamış ona verdim suyu güneşte niye gesiyon bakiim sen
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl kıs sen bana getirdiğin suyu ne diye tanımadığın bi kadına veriyon delimisin sen :lol: saol yinede Kıs işim vardı
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Nar suyumu kıs yani diet programınmı kıss bugün marketten meyve suyu alırken gördüm,nar suyu diye eve gelince canım çekti
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Marketteyken niye almadında eve gelince aklına geldi Kıs sen bu akılla yani bilemiyorum
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Marketteyken niye almadında eve gelince aklına geldi Kıs sen bu akılla yani bilemiyorum sus kıss öyle deme yaa yine geldi baksana tatlım ya gelmeseydi aklıma hihihi
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl kutlama var 2. sınıfa gectım Tbrk ediorum jöööööönnnnnn Nasıl başardın
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl selam millet keyifler nasıl ben tatilden döndüm hala iş moduna giremedim yaaa
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl sipariş falan yok herşey yolunda karçiçeğim valla aynen bende öle oldum tatilden gelince işe başlamak ne kadar zoruna gidiyor insanın
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl sanırım sabahın bu saatinde benimle ilgilenecek kimse yok cafede ama ne yapalım iş başa düştü bende kendi kahvemi kendim yaparım.
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl turk kahvesı ortan cok sekerlıden az telvesı cok ama bataklık kıvamında olmasın
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Ya benim canım su böreği istiyo Yok mu bi Allahın kulu su böreği açacak
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Mineee hem müşterilerle ilgilenmiorsun hem de cafeyi almama isin vermiosun
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Çekirgem ellerine sağlık Kıs oraya su böreği diye yasmasan ben anlamayacammı sanki onun su böreği olduğunu
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl su böreği afiyet olsun AÇA sen ne yaptın? Bu görüntü beni deli edebilir..mmmm..nefis...enfes!!!
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Diloş usak dur anacım önce ben istedim kıs hadi gel paylaşalım bare
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.