Φ Dreamer Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 CITIR SOĞAN HALKALARI biri cıtır sogan halkaları mı dedi.... yaa ama iftara daha cokkkkk varrr... Çocuklar yardım edin az ne kaldı şurada iftara hadin bişiler hazırlayalım zaten açlıktan başım dönüyo biriniz bana yardım etsin patates kızartalımmmm.... canım cekti... arman sen de biryerden mayonez filan bul..... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 biri cıtır sogan halkaları mı dedi.... yaa ama iftara daha cokkkkk varrr... patates kızartalımmmm.... canım cekti... arman sen de biryerden mayonez filan bul..... aman aman patates miiii bende cok yiyorum ya sisko olcam ama olsun kizartalimmmmmm Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Mayonezimiz mi yok hay Allam yaa golgii nerdesin evladım koş hemen yandaki büfeden biraz mayonez iste yoksa orda karşıdaki hipermarketten alıver yaa off hani soğanlar nerde nereye saklıyosunuz ıvır zıvırı ya öfff Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Mayonezimiz mi yok hay Allam yaa golgii nerdesin evladım koş hemen yandaki büfeden biraz mayonez iste yoksa orda karşıdaki hipermarketten alıver yaa off hani soğanlar nerde nereye saklıyosunuz ıvır zıvırı ya öfff soganlar nerden cıktı... patates kızartmıyormuyduk..... hadi verin bana patatesleri de soyyle hemen kızartivereyim...... iftara kadar anca hepimizi doyurcak kadar kızartırım... :P Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 super fresh ten alın soğan halkalarını daha lezzetli oluyor:) bu arada genelde tatlı yemem ama ramazanda her gun canım talı cekıyor..gulluoğlundan fıstıklı baklava acıktım Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 bu arada genelde tatlı yemem ama ramazanda her gun canım talı cekıyor..gulluoğlundan fıstıklı baklava acıktım benim her zaman icin tatlı tercihim: sekerpare.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 benim her zaman icin tatlı tercihim: sekerpare.... BAKLAVAAAA Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ekmek kadayıfı bence Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ekmekte olabilir...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ekmekte olabilir...... katta sadece su Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 katta sadece su bide yanına pilav kuru fasulye turşu ohh ne iyi olurdu beeeaaa....dayanın yigitler az kaldı bedeninize kurşun deymeye..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 bide yanına pilav kuru fasulye turşu ohh ne iyi olurdu beeeaaa....dayanın yigitler az kaldı bedeninize kurşun deymeye..... hehehhe sen şimdilik kafedeki fast food ürünleriyle idare etcen artık Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 olim cafede bomba var boşaltın cafeyi......(umarım yerlerde çıkarlar yemekler bana kalır) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 bombamı çok sverim ekmek arası olsun lütfen Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 bombamı çok sverim ekmek arası olsun lütfen anlaşılan senden kurtuluş yok sen görürsün ........nirde şu misül ilaçları ya........ tamam kal sen ........al bak ekmek arası dur emmen yeme aç gözlü ezan okunsun..... Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 bu kafede marjinal şeylerde olur mu ki acaba??? şöle kuş üzümlü kıymalı börek mesela Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 bu kafede marjinal şeylerde olur mu ki acaba??? şöle kuş üzümlü kıymalı börek mesela Henüz iyi bir aşçmız yok daha yeniyiz ama ilerde o da olur inşaallah Allahım çocuklar tutun beni başım dönüyo düşüçem ben dönüyor dünyaa... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 anlaşılan senden kurtuluş yok sen görürsün ........nirde şu misül ilaçları ya........ tamam kal sen ........al bak ekmek arası dur emmen yeme aç gözlü ezan okunsun..... yok ben kendim alırım yemegimi sen karışma Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 yok ben kendim alırım yemegimi sen karışma olmaz ben hazırlayacam...ahha ye bakem..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 burnumu sıkıyon ama ya zorla yedirmey calışıyo garson kardeş bakarmısın şuna ya atdışarı şunu ya Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Henüz iyi bir aşçmız yok daha yeniyiz ama ilerde o da olur inşaallah Allahım çocuklar tutun beni başım dönüyo düşüçem ben dönüyor dünyaa... ıyyyy bunu ben mi yaptım???!!!en iyisi iftara kadar susmak... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ohh bee yemeğimi yemiş cigarımı içmişim . Başımın dönmesi de kesildi şimdi şöyle taze bir çay içmeli ?? sebla ? sebla kızım nerdesin hey Allam ya nerde bu kız hani çayıda yapmamış iş başa düştü yine ... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 yaa..arman ustacım çayı hemen demlerim ama henüz bir servis elemanı yokmu bu cafenin?.. nerde garson? ama ben servis yapamam ki..kırarım falan hepsini.. yazık olur onca bardağa.. şimdi söyle bakalım.. çayın demli mi olsun ustacım? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Açık olsun canım öğrenemdin mi hala ustanın nasıl istediğini çayını hem sen merak etme gerekirse bu akşamlık servisi ben yaparım evladım Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 sen ne kadar iyi kalpli bir işverensin böyle ustacım.. madem bugün iyi günündesin şu bizim zam işinide konuşsak senle.. malum hayat pahalılığı... umarım çayınıda beğenmişsindir.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.