Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl öğlen işim vardı patron kusura bakma akşam gelince yer olmaz mı
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl bu saatte içecek bişi yok sanırsam.. gel gel ben bol köpüklü kayfe yaptım.......içipte dedikodu yapalım.......eccükk....
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl çocuklar müşteri gelmiş baksanıza buyrun focal bey, siz şöyle ıstırahatinize bakın hemen hazırlatıyorum kahvenizi
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl oo kahve yi unutmuştum ben teşekkür ederim ama yenisini alabilirmiyim bunda içilecek hal kalmamış
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl ya şey ben belki yeniyim ama servisi yaparım... daha bugün üye oldum ama nerdeyse tüm forumu okudum... hepinizi çok sevdim.. umarım sizde beni seversiniz...
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl Yetkillerle (mineu) konuş bakalım kriterlerine uyarsan seni işe alabilirler
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl yeni garsonmu alincak caffeeyeee ya ben girebilirmiyimmmm.. önceden bir iş deneyimim yok ama.....çabuk öğrenirim...
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl oo kahve yi unutmuştum ben teşekkür ederim ama yenisini alabilirmiyim bunda içilecek hal kalmamış valla kusura bakma focalcim işim gücüm yokta sana zırt pırt kahve yaptıramam ya şey ben belki yeniyim ama servisi yaparım... ya ben girebilirmiyimmmm.. önceden bir iş deneyimim yok ama.....çabuk öğrenirim... demek cafede işe başlamak istiyosun iş deneyimi önemli değil yalnız şunu söyleyim , 1 sene maaş istemek yok , öle hiç durmadan izin istemek yok , sigortaymış, güvenceymiş bunlardanda anlamayız , 12 saat çalışacaksın , her türlü işi yapacaksın ,başka soracağın bişey olursa gülsüne sorabilirsin ....
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl valla kusura bakma focalcim işim gücüm yokta sana zırt pırt kahve yaptıramam demek cafede işe başlamak istiyosun iş deneyimi önemli değil yalnız şunu söyleyim , 1 sene maaş istemek yok , öle hiç durmadan izin istemek yok , sigortaymış, güvenceymiş bunlardanda anlamayız , 12 saat çalışacaksın , her türlü işi yapacaksın ,başka soracağın bişey olursa gülsüne sorabilirsin .... wala nasıl isterseniz mineu hanım patroncum.. ben 24 saat bile çalışırım... yani alındım mı işe..?? ne zaman başlıyorumm....
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl sen hiç cvp bekleme alınmışsındır sen işe ama mineu aplama bi daha sor istersen
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl herkesler şöyleee güzel demli bi çay veriyim ben afiyet olsunnnn
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl wala nasıl isterseniz mineu hanım patroncum.. ben 24 saat bile çalışırım... yani alındım mı işe..?? ne zaman başlıyorumm.... inceledim ve işe aldım seni şamaroğlanı hemen başla işe siparişleri sakın geciktirme bu konuda çok hassasımdır biri yiyecek bişey mi istedi , biri içecek bişey mi istedi hemen google'dan bul resmini ekle buraya :lol: ok aça çay için teşekkürler çok iyi geldi bak açaya onu örnek al kendine
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl garsonlar biraz yavaş galiba ama olsun bende şurdan bi Türk kahvesi istiyorum
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl garsonlar biraz yavaş galiba ama olsun bende şurdan bi Türk kahvesi istiyorum öğle tatili herhalde aysum yoksa garsonlarımın hepsi fişşek gibidir buyur bakalım türk kahveni
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl cafe gene eskı gunlerıne donmus grev bıttı galıba bu arada herkese selam
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bu sizin suyunuz afiyet olsun eski hatta hiç eskimeyen patroncuğum kahveniz gelmiş zaten şeker insan. ben hsatayım da ondan yavaşız biraz. yeni garson biraz uyuşukkk
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl allahım yazıda çıkmış rezilliğe bak vallaha yanlışlıklan olmuş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.