Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 öğlen işim vardı patron kusura bakma akşam gelince yer olmaz mı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 neyse bu seferlik böle olsun bakalım hastasın diye oda Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Eöömm bi çikolata alabilir miyim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 bu saatte içecek bişi yok sanırsam.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 bu saatte içecek bişi yok sanırsam.. gel gel ben bol köpüklü kayfe yaptım.......içipte dedikodu yapalım.......eccükk.... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 bir sade kahve de ben alayım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 çocuklar müşteri gelmiş baksanıza buyrun focal bey, siz şöyle ıstırahatinize bakın hemen hazırlatıyorum kahvenizi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 buyrun focal bey kahveniz afiyet olsun Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 oo kahve yi unutmuştum ben teşekkür ederim ama yenisini alabilirmiyim bunda içilecek hal kalmamış Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ya şey ben belki yeniyim ama servisi yaparım... daha bugün üye oldum ama nerdeyse tüm forumu okudum... hepinizi çok sevdim.. umarım sizde beni seversiniz... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Yetkillerle (mineu) konuş bakalım kriterlerine uyarsan seni işe alabilirler Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 yeni garsonmu alincak caffeeyeee Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 yeni garsonmu alincak caffeeyeee ya ben girebilirmiyimmmm.. önceden bir iş deneyimim yok ama.....çabuk öğrenirim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 oo kahve yi unutmuştum ben teşekkür ederim ama yenisini alabilirmiyim bunda içilecek hal kalmamış valla kusura bakma focalcim işim gücüm yokta sana zırt pırt kahve yaptıramam ya şey ben belki yeniyim ama servisi yaparım... ya ben girebilirmiyimmmm.. önceden bir iş deneyimim yok ama.....çabuk öğrenirim... demek cafede işe başlamak istiyosun iş deneyimi önemli değil yalnız şunu söyleyim , 1 sene maaş istemek yok , öle hiç durmadan izin istemek yok , sigortaymış, güvenceymiş bunlardanda anlamayız , 12 saat çalışacaksın , her türlü işi yapacaksın ,başka soracağın bişey olursa gülsüne sorabilirsin .... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 valla kusura bakma focalcim işim gücüm yokta sana zırt pırt kahve yaptıramam demek cafede işe başlamak istiyosun iş deneyimi önemli değil yalnız şunu söyleyim , 1 sene maaş istemek yok , öle hiç durmadan izin istemek yok , sigortaymış, güvenceymiş bunlardanda anlamayız , 12 saat çalışacaksın , her türlü işi yapacaksın ,başka soracağın bişey olursa gülsüne sorabilirsin .... wala nasıl isterseniz mineu hanım patroncum.. ben 24 saat bile çalışırım... yani alındım mı işe..?? ne zaman başlıyorumm.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 sen hiç cvp bekleme alınmışsındır sen işe ama mineu aplama bi daha sor istersen Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 ben ona sordum daha cv leri inceliyomuş Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 herkesler şöyleee güzel demli bi çay veriyim ben afiyet olsunnnn Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 wala nasıl isterseniz mineu hanım patroncum.. ben 24 saat bile çalışırım... yani alındım mı işe..?? ne zaman başlıyorumm.... inceledim ve işe aldım seni şamaroğlanı hemen başla işe siparişleri sakın geciktirme bu konuda çok hassasımdır biri yiyecek bişey mi istedi , biri içecek bişey mi istedi hemen google'dan bul resmini ekle buraya :lol: ok aça çay için teşekkürler çok iyi geldi bak açaya onu örnek al kendine Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Biri bana içecek bişiler versin..Susadım.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 garsonlar biraz yavaş galiba ama olsun bende şurdan bi Türk kahvesi istiyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 garsonlar biraz yavaş galiba ama olsun bende şurdan bi Türk kahvesi istiyorum öğle tatili herhalde aysum yoksa garsonlarımın hepsi fişşek gibidir buyur bakalım türk kahveni Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 cafe gene eskı gunlerıne donmus grev bıttı galıba bu arada herkese selam Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 bu sizin suyunuz afiyet olsun eski hatta hiç eskimeyen patroncuğum kahveniz gelmiş zaten şeker insan. ben hsatayım da ondan yavaşız biraz. yeni garson biraz uyuşukkk Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 allahım yazıda çıkmış rezilliğe bak vallaha yanlışlıklan olmuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.