Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl Aaaaa çayım burdaymış aça çok teşekkür ederim..Ama ben nerden bilicemki dime..
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl günaydın focal türk kahvesi mi olsun, nescafe mi? ona göre yeşime emir vericem
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl buyurun efendim bol köpüklü türk kaavesi geldi herkeslere günaydınnn
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl focalcim afiyet olsun gerçi biraz geç oldu ama tamamen yeşimin yüzünden kovucam bunu
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl bos ver sen kaffe,yi uyu biza sonra gelirsin uykun acilmasin keffee icipde
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl Cafede kim çalışıyor belli değil ya hu Gülüm sen bıraktın mı işi , yerine aça geçmiş galiba.. Nerde bu cafenin sahibi Arman cafeyi iyice boşladı. Kızım bi nescafe alabilir miyim
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl bende bir nescaffee alabilirmiyim natalia hesabi ben öderim ne istersen getirsinler
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl Saol.. Ama cafede elemanlar yok ne zaman gelsem böyle yapıolar.. ne biçim cafe anlamadım. Ne büyük bi terbiyesizlik Şikayet etcem sizi
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 19 yıl buyurun nescafeleriniz.yanında gazete falan da var. ne kadar düşünceli bir elmenım ben yaa
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 19 yıl buyurun çay ve tost...bulana kadar bi uğraştım bi uğraştım sormayınn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.