Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Hayırdır sütlaçmı yapacan kankim yok kankim o kadar şekerle sütlaç mı yapılır çaya atıyorum ben 4 şekeri
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl yok kankim o kadar şekerle sütlaç mı yapılır çaya atıyorum ben 4 şekeri Milli israf
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl koğuşta içemedim getiren olmadı bari burda ikram edinde bi çay içelim ya arkideşler
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl buyurun güzelyaz hanımcım çayınızı getirdim afiyet olsun şekeri yanında
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl saat 4 oldu hala yemek bekliyok. biz siz istemeden çaydı kayfeydi hepiciğini getireverüyük ama aynı güzelllikte olmasa bile önüme bi tas sıcak çorba koysaydınız yaa emrah politikası bu siz bilmezsiniz
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl buyurun güzelyaz hanımcım çayınızı getirdim afiyet olsun şekeri yanında teşekkür ederim,şaheser gibi görünüyo çayım valla
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl eeee ne de olsa ben demledim.şahaser gibi demlerim zaten başka bi isteğin var mı?
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl buyurun çayınız geldii ama açlıktan bayılırsam sorumlusu sizsiniz
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl bende geçerken bi uğramıştım cafeye ama buranın havası bozulmuş
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl ama açlıktan bayılırsam sorumlusu sizsiniz sen git yemeyini ye aça'cım, ben izin veriyorum
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Becede çıkarsan cafeden hava düselecektir ben gelmeden bozulmuş buranın havası
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl ben gelmeden bozulmuş buranın havası Olabilir Ama sen gelince daha çok bosuldu maalesef Şimdi çıkarsan sevinirim
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Afferim her zaman böle söz dinle Sanamı soracam cafden çıkıp çıkmayacağımı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.