Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ya valla şimdi sofradan kalktım, çekincek ne var, karnım aç olsa yerim
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl ya valla şimdi sofradan kalktım, çekincek ne var, karnım aç olsa yerim yarın yersin . bekleriz
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Ablacım Dönerciyi Focal için mi getirdin Cıngar çıkararım walla :lol:
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Bilmem artık Ben yinede cıngarı çıkarayımda lafın gelişiyse toplarız
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl lan jale maksus yapıyosunuz valla ben resim göremiyorum ya habire bişeyler ekliyosunuz ne var o resimde söyleyin bakiim
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Kankim maksus ne demek Ya kankim bir dönerci var şimdi resimde Gerisini boşver zaten
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yok canım ne zahmeti Dönerleri anlatmaya gerek yok diye düşündüm Doğru düşünmüşmüyüm
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Kankim sen iste yeterki anlatırım Ama ya canın çekerese zaten göremiyorsun Bildiğimiz döner işte Anlatabildim mi
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl iskender den sonra rica edeyim.....sindirimi kolay olsun.... çok naziksiniz teşekkür ederim .
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.