Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl ne olduğun sanıyorsun sen. burayı başka yerlerle karıştırma. defol git.
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl noluyo burda o ne biçim laflar öyle yunus_emre_özel hiç o nickle bağdaşıyor mu yazdıkların
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl o aşağılık yaratığın mesajları silinince cerenimo yla kavga ediyo gibi olmuşuz :-))
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl yok be kırlangıçım... rahatsız bir **** vardı demin burda... admin yetişti herhalde... gerçi biz tartışır gibi durmuşuz ama,ilan edelim o zaman.... kırlangıçı seviyorum....
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl biliyorum bende ona yazdım zaten.gerçekten ne arızaydı o öyle. icabına baktılar herhalde.
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl ya evet bende onun msj karşılık yazdım sonra msj silinince garip bişey oldu ikinizin tartışmasına ben dalmış gibi oldum.....
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl neyse arkadaşlar, gereksiz insan yok oldu ben bi nescafe alsam diyordum
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl evet bende bi kahve alayım sade koyu ve şekersiz lütfen. bi de sigara yakayım.
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl alabilirsin kankim noluyo burda o ne biçim laflar öyle yunus_emre_özel hiç o nickle bağdaşıyor mu yazdıkların Tşk ederim kankim .. ... Boşverin arkadaşlar bende önce akıllı biri sanıp cvp yazmıştım baktimki frekanslar farklı Sevgili Mod gerekeni yaptı zaten Focal hani sen bize sahlep yapacaktın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.