Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Alkol zararlıdır içmeyiniz Focal sanırım aynı foğoğraf makinasını kullanmışız bende bu resimlerden vardı
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl selam millet neredesiniz.................. köfte rakısız olurmu hiç..................
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl teşekkür arkadaşım....içmiyorum zaten bende... laf dinlerim ben....... caffe içiyorum ben zaten...........
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl tek basima calisiyom ne yardimci var ne seff birakicam ben bu isi buyurun
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl gülsün ayıp edion, ben sana ne dedim natalia yı al yanına onun şefide sen ol! kıza işi öğretirsin hem, hem birazda rahatlarsin!
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl halla halla bu cafe de nesidir..ben burayı ilk defa görüyorum.. oy maşAllah kahveler havada uçuşuyor..ya ben şey işte mmm adres sorup çıkacaktım..uff ya gece gece bu kadar olur napim.. bu cafenin sahibi kimse çıksın ortaya dağıtırım uleeyynnnn..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.