Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Bişey degil gülsüncan! Arkandayım korkma kimse bişey yapamaz sana
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Aziziiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnn tistinmi yoksam sendee yetiss natalie tahdit ediyorrrrrrrrrrrr
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Şişşt ne tırsması kız? Alooo ne oluyo burda bakıyım, vakana koş getir benim mitralyözü olay var
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl bu natalie beni cekemiyor burda calisiyorum diye kiskanccc saclarimi yolcakmis babababaaa
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Gelsin çalışsın ama önce denem süresi olur para vermeyiz ve senin gözetiminde olucak!
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl önemli bişi yok sayman abim, günlük olay nataliyle gülsün birbirlerini yiyolar alıştık artık ben çayımı içtim de, birde kahve alabilir miyim?
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 19 yıl hiç bir zaman hata tek taraflı olmaz erencim, iki tarafında vardır hataları neyse onların her zamanki halleri ben bi türk kahvesi istiyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.