Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

günaydın arkadaşlar

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 156b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

iyi akşamlar, herkes hoşgeldi cafemize :D

bundan sonra güler yüzlü olup çok müşteri çekcem :P:devil:

Gönderi tarihi:

neden para lazım galiba

Gönderi tarihi:

ben yarin basliyorum ise ;)

Gönderi tarihi:

İzinli felan değilsin gülsün bana hiçbişey sormadın! gelmezsen maaşından keserim! :angry:

Hem mineu sen nasıl izin verirsin -_-

bakar mısın :angry: hem cafeye hiç uğrama, ondan sonrada sen nası izin verirsin de -_- böyle veririm işte izini, yazık kızcağızın o gün anası ağladı siparişlere yetişmek için, 1 gün izin vermişiz çok mu? :chris: haketti kız bu izni -_-

zaten cafenin sahibide yok, yalnızlığa terk etti bizleri :( zaten kafam bozuk be azizil :(

Gönderi tarihi:

Sessizlik başrol oyuncusu olmuş sen bu şehirden gidince,Yalan bir seneryonun yönetmeni bu zaman , Özlemine ortak olmuş figüranlar,Huzuru bulmaya yönelik bütün çabaların artık sonu gelmiş bir filmin sessiz vedası...

Bir sade kahve rica etsem..-_-

Gönderi tarihi:

benim ki de sek olsun -_- kankimle karşılıklı içiçez :)

Gönderi tarihi:

efkarlıyız galiba

Gönderi tarihi:

yok be focalcim niye efkarlanalım, Allaha çok şükür sağlığımız yerinde, eeee gerisi boş dimi kankim :rolleyes:

gören duyan da beni alkolik sanıcak :D

Gönderi tarihi:

Evet boş kankim hayat devam ediyor sonuçta öyle yada böyle ;)

Sonra falda bakarsın demi kankim :)

Gönderi tarihi:

iyi ozaman bir kahve de ben alayım

Gönderi tarihi:

bakarım kuşum istediğin fal olsun ;)

sanada bi fal bakarız artık focalcim :)

Gönderi tarihi:

abe kuşum dilek dilemişsin sen ama emen olmaz bu dileğin , emen olacak bişey değildir ...kısa kısa yolların vardır, biraz sitiresli geçer bu yolculuklar ama gittiğinede memnun olursun soooradan :) ufacık küçücük bi ediye görürüm burda, ama anlamlı bi hedayedir bu... pek sevinir gönülcağızın bu süriprize... abe gözel gacı su görürüm ben beaaa , su temizliğe, saflığa delaleddir... yakın zamanda her bi sıkıntını atarsın yürekcağızından... adi bakalım fincanını kendin yıkayasında dileğin emen kabul olsun ;)

Gönderi tarihi:

Dillerine sağlık kankim :hug: O zaman ben hemen yıkayımda fincanı çabuk olsun :P

Gönderi tarihi:

Dillerine sağlık kankim :hug: O zaman ben hemen yıkayımda fincanı çabuk olsun :P

bişey değil be kankim ;)

bu arada meydün bacım çay söylemişti, nerde kaldı çaylar -_-

Gönderi tarihi:

Açlıktan ölcem ya ne olsa yerim Gülsün bişiler hazırlar mısın :(

Gönderi tarihi:

evet gülsün nerelerdesin :( 1 gün izin verdik diye o günden beri sallıyosun cafeyi -_- olmaz ama böyle :P

Gönderi tarihi:

Arman'a şikayet edip işine son vermek lazım :D

Ama arman da yok ne zamandır :online2long:

Gönderi tarihi:

arman forumu bıraktı :(

Gönderi tarihi:

Aaaaaaa neden ya :(

Gönderi tarihi:

arman abi gelene kadar protisto ediyorum :( calismicam cafede girev var :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.