Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl Günaydın millet! Az bekleyin birazdan gülsün gelir servise başlar!
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl Aç karnına yenersiniz beni ya! hadi bi tavla atalım kimse yok zaten!
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl azizimle bana bir tane buz gibi gazoz hararet bastı ikimizide...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl eren kusura bakma çok acıkmışım gülsünde yapıyor be kardeşim...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl geldim...ortağımla bana birer pizza yanına meyva suyu lütfen...
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl sabah şerifleriniz hayırlı olsun ben çok hastayım arkadaşlar bi ıhlamur yada nane limon alabilirmiyim?
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl ula habu megafona niye bakmayisunuz iki saattur basayruk 3 tane biri açik bizum oriya
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl sabah şerifleriniz hayırlı olsun ben çok hastayım arkadaşlar bi ıhlamur yada nane limon alabilirmiyim? geçmiş olsun daha iyidirsin inşaallah herkese hayırlı günler
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Kankim geçmiş olsun dikkat et kendine Saolasın kankim nasıl oldu anlamadım valla,dikkatde ediyorum ama yinede hastalıktan kurtulamadım sende saolasın focalcim, gittikçe daha kötü oluyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.