Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl yok demi zam yapanda yok okadar calisiyom ayni paraya hep 50 € zam yapsaniz
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl Tamam kız haftalık 90! bizde haraçlara zam yaparız ordan kurtarırız
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl giciksin ya burdan vercen ordan alcan vay uyanik istemiyom ayni paraya calisirim ben
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl Patrona gıcık denmez ayıp ayrıyetten senden haraç almıyacaktım ama kızdırdın beni
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl kovamasin benim gibi calisan varmi bir bakin kimseler yok benden baska cafede
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl acicikmi? müşteriye ne veriyosan bi tanede kendine alıyon be! sen geldiğinden beri cafe maşallah süper işlio, içeri tıka basa dolu ama aksine kasa bomboş
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl herkese iyi akşamlar......benim hiç keyfim yok ne yapsamki acep
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl arkadaşlar ...selam herkese....nasılsınız bakim.......bu akşam......birisini canı sıkılıyor galiba....
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl ya pardon...hadi zeyno al sIkıntıları gidiyoruz. resmen kovulduk....yok bee ilk ben geldim içmeye onlar gitsin yada isteyen kalıp efkar dağıtsın..bana katılanlar el kaldırsın
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl yok be ne kovması alla alla..bizde içmeye sebep arıyoz zaten.. benim dediğim hep kederden içiyoz şöle bide mutluluktan içsek diyom..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl mutluluktan içiyoz yaff..çiçeğimm,meydunum gelin,sayman yer verr canlarıma... mutluluğa içiyozzz...
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl Cafe boş değil, ben varım burda içki yasak! Cafe tamamen bana kaldı artık!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.