Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ya arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim bu teşekkürü şöylemiş olmakiçin değil gerçekten çok incesiniz ya iyiki varsınız mutlu ettiniz beni sağolun
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl üfff zeytinyağlılara bak ya birden acıktığımı hissettim kalaycı çok teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl sağol elllerine sağlık .senide sewsinler senin herkesi sevdiğin gibi inşallah
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ben geldim pastayı üfledin mi focal yaaaaaaaaa neyse gel bi öpiim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara aç bakalım hediyeni beğenecek misin ?
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl pastayı ben getirdim bu benim al bu çiçek senin.....vermem pastamı.... al tamam bu pasta senin.....
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl günaydın millet focal doğumgünün kutlu olsun pasta var yanında da kahve olsun iyi gider bu ikisi
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl buyrunuss afiyet olsunnn ayrıca doğum günün kutlu olsun focal herşey gönlünce olsun
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl buyrunuss afiyet olsunnn ayrıca doğum günün kutlu olsun focal herşey gönlünce olsun teşekkür ederim doktorum ellerine sağlık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.