Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl ellerine sağlık çaylar gelirse emin olki çok güzel gidecek çayların yanına
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl valla hesaplar focaldan....malum d.günüyaa.......partide var akşama demi......
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ya evet bacım parti yapmak lazım bugün bakıyım bi ben şöle yiycek bişiler bulmaya çalışıyım
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl valla hesaplar focaldan....malum d.günüyaa.......partide var akşama demi...... canınız saolsun hesap ne demek size cafe feda olsun
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl armancım focalin doğum günü partisinin organizasyonu sen yapsana o zaman
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Yazar Pekala arkadaşlar madem Focal için parti yapalım diyorsunuz yapalım o zaman .. Her şey serbest ne içer ne yerseniz müessemiz tarafından karşılanacak ayrıca akşama canlı müzik var.. Azizil çalacak ben söyliycem siz kıvranacaksınız..
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ok o zaman gülsün çalsın, kuşum söylesin ama şu partiyi akşam yapmasak be armancım, akşam ben yokum biliyosun 6 dan önce yapamazmıyız ?
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl dur be nico, daha doğum günü çocuğu bile yok ortalıkta sen mi üfliyceksin pastayı
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl kimdedi yok diye pasta olurda ben olmammı bak üflüyorum hüpppp füüüüüüüüüüüüüfffffffffffffffff
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl şak şak şap şap aşap iyiki doğmuş iyiki doğmuş sağlıklı mutlu nice yıllara hani pasta hadiiiii
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl İYKİ DOĞDUN FOCAAAAAAAALLLLLLL, İYKİ DOĞDUN, İYKİ DOĞDUN, İYKİ DOĞDUUUNN FOCAAAALLLLLLLL Hangi pastadan istersin nicocum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.