Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl Geçmiş olsun bahar yorgunluğudur Hele bir de benim gibi polenlere alerjin varsa
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl ellerine sağlık canım yanına bir tanede sigara oooofffff değmeyin keyfime
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl günaydın ben geldiiiiiiiiimm şöle sert bir kahve alabilir miyim hu hu hu herhalde daha kimse gelmemiş ben şurda beklliiiim bari...
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl ya öyle mi tüh üzüldüm başka bildiğin bir yer var mı peki gidip orda kahve içeyim bari
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl Yazar Haydaa..! Müşteriler gelmiş bizim elemanlar piyasada yok.. Kızımm Gülsün nerdesin yav ? Bak bende Kayfe istoyom emme..
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl Arman siz elemanlarınısı gezmeye mi gönderiosunus.. Gülsün gezmeye gitti.. Madem kimse yok sen yapıver Nescafe alabilir miyim
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl nerdesiniz siz yahu beklemekten gittim başka cafeden kahve mi içtim hem de rakip cafeden biz demedik mi sabah erken gelinecek die hem derslerde yapmadığınızı bırakmazsınız hem de cafeyi boşlarsınızzzzzzzzzzzzz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.