Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl arkadaşlar Allahın bize bahşetmiş olduğu bu nimetler karşısında nasıl tepkisiz kalıyorsunuz....
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl Valla hanımlar hangi erkek bu böreklere pastalara içeceklere ve tatlı muhabbetinize dayanabilir ki.. Bana da verin bişiler ... Nasılsa akşam Gülsünle Natalia buraları toplarlar.. Valla kim batırdıysa ortalığı o toplasın hiç de kusura bakmayın toplayamayıs ..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl Eveeet hadi kutlayalım Neyi kutluyoduk aşk olsun ya kuşum bilmiyo musun gerçekten arman bugün dokunma be nataliyle gülsüne, bugün izinli onlar, parti için geldiler cafeye... bugünde başka biri toparlasın ortalığı
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl be ngeldim geç mi kaldım kutlamaya gezginle cerenimoo ve mineuuu partayı kestiler mi bana da haber verin demedim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl Sen uyu uyu millet parti yapıo ortalığı da bise toplattırcaklar.. Valla ben kalamam işlerim var misafirim gelcek İşler sana kaldı ..
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl Yazar Kimse bir yere kımıldamasın.. Yok öle zoru görünce tabanları yağlamak.. Temizlik yapılacak .. O kadar..
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl günaydın arkadaşlar dünkü partinin yorgunluğunu atamadım hala üzerimden çok uykum var... bi kahve alabilir miyim?
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl günaydın arkadaşlar bir kahve alabilirmiyim Tabiki de neyin var Focal
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.