Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl ben geldim burda şu yorgun bi çareye çay veren yok muuuuuuuuuuuuuu
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl hayret yokmu bir kusur rica canim ne demek baska bir istegin varsa söyle canik
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl Yok tsk ederim ben sıcak çikolata istemiştim dondurma verdin ( kusur ) Yine de tsk ederim baska bişi istersem sölerim çekilebilirsin tatlım
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl biliyordum kusur dicen nerden bulamya al iste bunu ( bulduda bunuyor )
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl gülsün beride fırın var tepsiyle oklavayıda ver şurdan anam natalia anam sende pattesleri getir börek açak saçlarınızıda örtün gıl mıl girmeye hamura hadi bakem kollarınızı sıvayın hadi anam çabul olun acele işimiz var
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl benden bukadar natalie hanim geziyor bana ne yapmam bende gezcem
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl bak anam bak beni ele güne irezil edecekler kız anam ben kime diyom kim alır sizi gezgüçler marifetsizler çabuk geçin yamacıma hadi anam iş var iş
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl Amoww Dilem acıcık gezdirmedin bea.. Bize diyeceğine kendin yapsana. Hem ben yapamam Gülsün yapsın sen de yardım et. Yapmasını bilmiom.Evlenince napacan deme , aşçıyla evlencem
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl heh gezdin gezdin geldinmi simdi hazir birde sofraya otutursun sen yarin sira sende ben yapmam birsey ok canisiii
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl ayy gızlar nede marifetlisiniz öyle..eferim valla ne gözelde yapmışsınız...ben arkadaşları alıpta geleyim afiyetle yiyelim..ee sizde sofrayı kurun gari....
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl sofra çok güzel görünüyorda..tatlı olarak bişi yapmadınız mı? nerde o çok bilmiş dilem bahar..ay balam gelde az el at işlere yap bi kaç şeyde yiyek...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl ben de...buradayım........ taze sıkılmış portakal suyu...rica edeyim....
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl vallahi bitmiş kalmamış...elma ne güzel idare et bu günlük....geçende istemiştin bulamadım da..özür dilerim....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.