Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl fesleğen soslu makarnayla yörük kebabı yaptım... bakalım kim yemek istiycek
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl bennnnnnnn aldım........fare zehirini........zehirlenecek biri vardı da......dolabın arkasın da alabilirsin....
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl byeee..iyi akşamlar aziz...................kapanıyor cafe lütfen dışarııııııııı........
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl eeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy cafe milletinin güzel insanları.. çaylar benden bugün....
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Yazar Ohooo hani yine dükkanı ben açtım.. Nerde elemanlar ? Bu arada Günaydın Yağmurum sana zahmet bugün çayları sen ikram ediver
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl günaydın millet gerçi öğlen oldu ama neyse birazdan öğle tatiline çıkıcam, eeeeee ne ısmarlıyosunuz bana?
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Ne bilem kızz aklıma düştü işte Cıx cıx çok ayıp çok fesatsın bacım
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl bana da şöyle en güzelinden kiraz versenize hazır erikte yeniyor...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.