Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl cafe değilmi arman ya burası aça olan da gelir tok olan da gelir gelme mi dicenn ben mantı istiyom
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl orhan gencebay,dan hatasiz kul olmaz hatamla sevbeni gelsin sana
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl ya sitesini görünce yetti zaten ILKYARDIM/alkali_zehirlenme.gif bu ne böyle! ? İçin de sadece kezzap vardı
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl ben demli tek şekerli bir çay alıyım yanında kavrulmuş fındık var isteyen yiyebilir..
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl ben demli tek şekerli bir çay alıyım yanında kavrulmuş fındık var isteyen yiyebilir.. Afiyet olsun
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl Canımsın Sen çok güçlüsün eminim bunun da üstesinden geleceksin.Zaman en iyi ilaçtır bitanem..
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl özür dilerim.. ..caylak ım ben anayamadım... ....haftalık işini öğrenmem gerekiyor..
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl okul tatildi bir haftaligina burda calistim cep ahcligi icin simdide haftaligimi almaya geldim
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 19 yıl arkadaşlar............terfi etmişim......acemi o0lmuşum...ne güzel..... çaylarrrrrrrrrrrr benden bugün................ okul tatildi bir haftaligina burda calistim cep ahcligi icin simdide haftaligimi almaya geldim tamam gülsün.......teşekkür ederim......patron yok ortalıkta ... sıvışmış para vermemek için...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.