Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl Bi patates kızartması bi de kola alabilir miyim ( Visnem ölcem aclıktan )
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl bi tane kumpir bi tane cola bitane fişneli ay çöreği bi tane de künefe istiyommm Çok acıktım da
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl bi duble buzlu rakı buyrun masama arkadaşlar SEVGİ adına sohbet edelim...........
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl birsey alsaydin bakip cikmak olurmu gec gec otur Sen önce benim siparişlerimi getirrrr :pinch:
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl faza birseyler kalmadi bunlardan alirmisin OHAAAAAAA YANİİİ........ARKADAŞIMMM....CANIMIZ ÇEKTİ .... HEPSİNİ ALAYIM ..
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 19 yıl buyur gece yağmuru geçmiş ossun.. şimdi oldu galiba afiyet ossun..
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl günaaydııınnnn sabah kahvesi var mıı??? ya da ben yapiim isteyen var mı
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl günaydıınn buyrunuz bakalım gezgin bey bol köpüklü bi türk kahvesi içelim şööle karşılıklı afiiyet olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.