Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl ya iki dakka boşlamaya gelmiyor burayı.işler yine karışmış.patron sen beceremiyosun ben hissetim tenise gittim di yenildim de sinirli geldim biraz.şimdi kim ne istiyorsa söylesin.resim olayını unutmadımsa istediklerinizi cet hızıynan getiririm.
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl yanlis yer sinama sandim burayi Yalnışın bu kadarı da olmaz yaaa
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl aslında şöyle bide türk sanat müziği olsaydı hiç te fena olmazdı ama
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Focal kırk saattir düşünüom sen nasıl dinleyecen diye Azizil avatarına ne oldu
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Focal kırk saattir düşünüom sen nasıl dinleyecen diye sen söyle ben kahveyi nasıl içiyorsam onuda öyle dinlerim
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl İlk avatarım bu benim gece yağmuru! Nasıl güzel dimi Yakışır sana Azizil sen söyle ben kahveyi nasıl içiyorsam onuda öyle dinlerim Tamam ben söylüyorum sen duyuyor musun?
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl ya patron biraz mazeret var izin verirsin dimi(erkek arkadaşımın doğum günü bugün ama kavga ettik barışmaya çalışıyorum halledince servisi alırım) dünyanın en iyi patronusun biliyorum gülsünü işten atmayalım.o süper çalışıyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.