Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl aaaa öle siz yapın ben yiyem olmaz ama dilem arkadaşlar bugün öğle yemeğimiz dilemden, hadi şimdi hemen başlasan anca yetiştirirsin janem
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl anam temem iyki börek yedik ne varmış sankim bende yaparım size şölem bol acılı çiğ köfte yanına gıvırcık daha ne edem ben size
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl yapma şimdi öle vaktide içilmezki... saymaaaaaaannnn dilemcim sen çiğ köftenin yanına ayran yap janem
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl sayman koymuyolar yemek yiyem beni sinirletiyolar benim IQ yügsek sen biliyon ya tamam anam ayranda yaparım bulaşıklarıda yıkarım her işide yaparım
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl ben bana kırılan arkidişim adrenaline bi kahve ısmarlıyorum........
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl bende bi kahve alabilirmiyim ama sütsüz ve bol kahveli olsun, anca kendime gelirim, anca sakinleştirir beni
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl dilem sen gel şöle sote masaya.. rahat bırakın bakem kızı..meydun bu ne kavesi yaf daha içmeden..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Heyy garson bana bir bira yanımda ki yakışıklıya da bir tekila Yoksa bana bir saaleepp çocuğada bir suuyyuupp ver
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl offf hemde tavşan kanı hemde ince belli bardakta ellerine sağlık... ellerin dert görmesin
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl ya ben çok tıkındım......yemeyem........yiyecek olanada mani olmayam..... şole bol limonlu bi soda alam.......
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl onlar zarar verir meyduna al canım senin için özel hazırlattım..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Pardon ama saatler önce bir saallleepp bir de çocuğa suuuyyuupp istemiştik Çocuk ağlamaktan çatladı nerde bu garson nerde buranın sahabısı nerde bu devlet nerde budevlet durduramıyorum
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl ben geldiiimmm bana birr milkshake çikolatalııı lütfennn hey garsoon bakar mısın hu hu sana diyorum bak bi
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl iyiyim güzelim teşekkür ederim sen nasılsın bu cafenin sahib inerdeydi ben milkshake istiyorum hala
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Ya geldik ne bagıryonuz izin günümüzdü dün izin yaptık hep burdamı olcaz ya bizimde özel hayatımız var
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Yazar Evettt sahlepiniz ve Milkshakeniz sayın müşteriler yanlız burası eczane değil burada şurup bulunmaz.. ( Ahh Gülsün yine nerelere kayboldu bu kız )
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl ben ilaç olan şurubtan istemiyom ki ne bağırıon böle şuyup oluyo ya renkli ondan Gelmiyecem bir daha bu cafeye
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.