Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 günaydın kafe milleti insanları... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 heeeey garson kardeş bütün forum benden ne isterlerse istesin bu gün herkes benden teyze oluyorum bugüne bugün....herşey benden ben de bir keyif sigarası yakayım Bak sen ... teeyzeciğim , hayırlı uğurlu olsun ..allah analı, babalı ,teyzeli büyütsün.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 günaydıııııın forum sabah çayımı içtim ama bi tane daha olsa içerim sayman hoş geldin bu arada... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 herkese günaydın...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 günaydın çiçeğim......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Millet ben daha kahvaltı etmedim bana bişeyler verin! Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 arman bey çok teşekkür ederim.ya kahretsin ben yoğunluktan uğrayamıyorum foruma ama uğradığım zamanlar sürekli kafede olurum söz.bi de bu arada ücreti ne zaman konuşuruz AÇA güzelmiş sevdim ben varmı bişeyler isteyen çay,kaave,nescaaaafe,börek,çörek :) Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 ben börekle bi fincan kave rica etcem janem.. Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 buyurun sayman bey kaaveniz ve böreğiniz (resim olayını halledemedim bağışlayın artık müşteri yoığunlupu deyip es geçin ) bahşişi unutmayın deeeermişim Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 karçiçeği ve mineu hanıma benden çay geliyor.buyurun 5 çayı diyorlar annemler buna.sadece annemler deyil herkes böyle diyor zaten. hadi size afiyet olsun saygılar.... bu seferlik benden artık sizden de bi güzellik beklerim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Ben de bir kahve alayım diyecem ama Görüntü olayını çözemedik demi daha Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 beeennnn geldimmm kimse yok mu çok susadıımmm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 yarasın bende gidip bişiler yiyem bari... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Afferim kız Gülsün sana ... Çok çabuk kavradın sen bu işi.. Gözüme girdinartık bilesin ( Biri doktor çağırsın ) Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 resim olayını çözemedik diye hemen ikinci sınıf garson muamelesi görüyoruz haksızlık ama yaaaa gülsün arkadaşım bu olayı nasıl yapıyoruz bi anlatsan.lütfeeeeeeeeeeeeeen rica ederim saygılar... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Yaa Arman işte böle deneyimsiz eleman alırsan bir deişi öğretmek zorunda kalırsın .. Neysee anlatayım bari.. Bak şimdi AÇA .. Cevap yazma sayfası çıktığı zaman mesela diyelim ki bir kahve resmi yayınlamak istiyorsun.. Başka bir explorer sayfasından google arama motorunu aç.. grafikleri tıkla.. Kahve yaz.. Bir sürü foto çıkacaktır .. Beğendiğin fotonun üstünü tıkla. O fotoya ait sayfası çıkacak o fotonun ise küçük bir resmini üstte göreceksin .. O küçük resmi bir kez daha tıkla . Bu kez resim büyüyecek. İşte o zaman o resme ait olan linki kopyala. Tekrar forum cevap sayfasına gel. Cevap sayfasının üstünde ki logolardan birinde bir ağaç resmi göreceksin . Onu tıkla ve linki oraya yapıştır. Hepsi bu kadar. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 ben anlatayım mı acı çekmeye alışık şimdi netten bir resim buluyorsun o resmin üstüne gelipsağ tıklıyorsun sonra orda aşağıda özellikler die bişi var onu da tıklıyon orda resmin url adresi die bir yer var oradaki adresi kopyalıyorsun yaptıjn mı şimdik cevap ekleyi tıklıyorsun orda yeşil bir ağaç resmi var ona tıklayınca url adresi yaz diyo kopyaladığın adresi oraya yağıştırıp ok diyorsun mesajını yapıyon gönderiyon dene bakalım olcak mı kahve mi isterim sonra Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 herkse iyi akşamlar keyifler nasıl arkadaşlar bende iyi değil gün boyu iş yaptım şimdide misafirler uğraşıyorum.biri bir bardak yorgunluk çayı ısmarlar heralde Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 arman sen de mi yazıyordun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Şimdi bir de ben anlatayım sana cvp yazarken tama anlatmıyom Bana bir acılı şalgam getrir misin efkar bastı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.