Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl bende bir nargile birde çay alabilirmiyim çay tek şekerli olsun...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl günaydın karçiçeği çaylar daha hazır değil, çünkü garsonlar hala uyuyo arka tarafta...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl günaydın gülsün:) kahvaltı yapmadıysan böreklerden atıştır bitmeden, yoksa birazdan millet dökülünce bişi kalmaz gülsüncüm
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl dün akşam bir çay söyledik hala gelmedi yolda bi yerelere mi takıldı acaba bide nargile alayım..
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl hoşgeldiniz arkadaşlar resim ekleyebilseydim nargileyide kahveyide gönderirdim ama gönderemiyorum işte
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Ben geldim açılın, bugün beleş yicem hizmet yok, donatın bakalım masayı
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl benn geldiiiim hoş geldin diyen yokmu bana orta şekerli bir kayfeeeee garsonnn
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl hoşgeldin meleğim bugün cafede garson marson yok self servis oldu
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Olmaz tabi siz garsona tip atmayın o da gelirmi bu arada ne alırsınız
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl olsun napalım kendi kayfemi yaparım artık napalım ben de mahkemeye gittim dava açmış bana made ifademi verdim geldim sen ısmarlasana dowjones
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl giricem işteeee zuhahhhhhhhhh ya sen beni öldürcen böcüğüm.........iyiki varsın..kardeşime bende bi kaka-kola......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.