Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Afiyet olsun meleğim :)

Baktım kimsenin çay servisi yapmaya niyeti yok :D

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 157,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

gecem yağmurum süpersin elleri dert görmesin.. angelim gel paylaşalım

Gönderi tarihi:

Ha arman ha yağmur ne farl edio!

Onlar beraber işletcek artık, biz beleş yicez :P

Armanın pek sözü geçemeyecği için yağmura devrettik diyorum :P:stuart:

Gönderi tarihi:

cafeye isci lazimi bir hafta okul tatil burda calisam haclik gerekiyor :blushing:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Cafe sahibi bellidir ... -_-:P

Gönderi tarihi:

sayin arman bey ve Gece hanim cafe de isciye ihtiyac varmi? ben calismak istiyorum cok az bi parala icicegine bilem olur ;):blushing:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Başvuru formunu doldurtuktan sonra iki gün içerisinde biz sizi ......

Yaa neyse yaa zaten barın hali içler acısı eğer düzeltebilirsen gel çalış tabii. Yanlız şefin Azizildir ondan habersiz hiç bişi yapma bir de sabahları her zaman önce sen aç dükkanı ... Hadi bakalım görücez nasıl çalışacaksın.. :D

Gönderi tarihi:

ya arman bey benimde çok bu aralar paraya ihtiyacım var.biraz fazla açılmışım toplayamıyorum.bana da bi iş lütfen yerleri falan silerim çok iyi paspas atarım harikayımdır yani:) eee artık bişeyler düşünün

saygılar:):):)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Tamam Acı Çekmeye alışık sende işie başlayabilirsin yanlııız forumu ihmal etmek yok sen pek aktif değilsin ama burda çalışmak istiyorsan barda görücem seni.. A bir de ismin çok uzun ben sana kısaca AÇA desem olur mu ?

Gönderi tarihi:
:P once ben basvurdum is icin ben bi basliyam sende baslarsin hem erken ackmisiz ben erken gelirimde sende ne haber gelirmisin? ben formu doldurayim banim ;)
Gönderi tarihi:

bana bi kahveee plss :D

Gönderi tarihi:

)_(> buyurun kaffeniz :blushing:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

O ne :excl:

Kızım Gülsün bu nasıl kahve getirmek .. Hani kahve resmi nerde ? :angry::P

Gönderi tarihi:

resim gondermeyi bilmiyorum af edin beni bir daha olmas en yakin zamanda ögrencem söz :) simdilik böyle buruyun (_)> :blushing:

Gönderi tarihi:

herkese iyi akşamlar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.