Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ben de açık ve limonlu bir çay alabilirmiyim? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 yaf fal bakmaktan gına gelmişti bana bugünde benim falıma bakılsın...ne çıkacaksa..... neyse hadi bakiim abe gacı senin kısmetlerin sırada durur, eç bakmazmısın etrafına... hele içlerinde biri vardır, açılamaz bi türlü sana... gözyaşı görürüm, aman Allah ağlatmasın bea... İnşallah mutluluk gözyaşısı olur bunlar... aaaaa sen bugün birinin kalbini kırmışsın gerçi o kişi küsemez iç kimseye ama bugünlerde morali bozuk olduğundan alınmıştır sana beaa abe güzel gacı ben deyim 3 gün sen diyesin 5 gün sora sana bi edaye gelir, peksevinirsin bu edayeye... aaaa bu arada eç yolun yoktur be... oturursun aynı yerde, gitmezsin iç biyere... eeeee bu kadar yeter , gerisini bi kırmızı bi 10luk atmadan sülemem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 MINEU Edirne taraflarına uğradın mı hiç bacım bu fal işi ii sardı seni kara ortak olurum bilesin Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 heeeey garson kardeş bütün forum benden ne isterlerse istesin bu gün herkes benden teyze oluyorum bugüne bugün....herşey benden ben de bir keyif sigarası yakayım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 hadi bunu kutlayalım Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 gecem yağmurum harikasın patlat.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 MINEU Edirne taraflarına uğradın mı hiç bacım bu fal işi ii sardı seni kara ortak olurum bilesin yok be gacı iç gitmedim ben oralara ama pek severim konuşmalarını ohh benim burda fal bakıcam diye dilim damağım kurusun, hanfendi oturduğu yerden kara ortak olsun yok ülee yok be bacım canın sağolsun senin heeeeey kimse yok mu? 3 kişi mi yapıcaz kutlamayı herkes nerde?? Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 kız ne biçim forum bu kimsecikler yok Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ben geldiiiiiiiiimmmm kimse yok mu üçok yorgunum ben yavv kimse yokmu bana bir kahveeee hasır mineuyu yakalmışken bir fal baktırmADAN GİTMEMM:p Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 al bakalım kahveni Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 saol güzelim eline sağlıkkk:) iyi gelecek bana Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 çok açım bana da bişiler var mı yiyecek Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 ü hamburger yeter mi acep Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 çok açım bana da bişiler var mı yiyecek olmaz mı bizim oralardan bir yemek gelsin sana Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 gece yağmuru süpersin kuru bir parça simit buldum onu yiyordum yemekleri görünce daha çok acıktım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Hadi ya ben de çok acıktım eve bi gitseydim Ablacım afiyet olsun Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 gece yağmuru süpersin kuru bir parça simit buldum onu yiyordum yemekleri görünce daha çok acıktım benimkini beğenmedin mi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 senin hamburgeri ben alabilir miyim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 al al ben de üzülmüştüm kimse yemicek die afiyet olsunnn Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 HERKESE GÜNAYDIN...BUGÜNKİ ÇAYLAR KİMDEN... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Günaydın Evet birileri çay hatta kahve getirse de içsek Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 günaydın arkadaşlar............ hepinizin işleri yolunda olur inşallah bugün.... bi çay bide bi porsiyon su böreeeee alam ben....... Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 herkese günaydın. büroda çay da kalmamış. büyük fincan çay alsam. mümkünmüdür acep. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.