Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl çay istiyorum ince belli bardakta olçak açık olçak tek şekerli olçak çabuk olun
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl buyrun cafede kimse kalmamış da ben getireyim dedim sıcak çikolat isteyenler buyursunnn
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl aşk olsun sayman ne kötülüğümü gördün şimdi aman aman zeirde olsa içerim ben...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl çorba varmı acaba cafede...... gecenin üçünde ne içemki başka....
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl herkese günaydın arkadaşlar 2 gün yoktuk buralar ne olmuş böle her yer batmış, insan masaları silerdi bari yaaaaa.... neyse ben bi sıcak çikolata alıyım
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl gnydın MINEU napcan sıcak çikolatayı nasıl olsa göremeyecen ki
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl herkese günaydın....sıcacık bir çayda ben alayım servise kim bakıyor.....
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl ne bu ya kahveden nasıl tırnak çıkar abi..şikayet etcem burayı kapattırcam yaaaaaaa......böööğğğğ tırnağa bak yaa
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl gnydın MINEU napcan sıcak çikolatayı nasıl olsa göremeyecen ki doğru söylüyosun valla gece kuşum nası olsa göremiycem benimkide iş olsun işte
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Geçmiş olsun canım.. Yediğin bişiden etkilenmiş olmayasın. Eğer tansiyonunda da bir anormallik varsa ciddiye almalısın ..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl ben acayip hastayım mide bulantısına bir care var mı? gııııı ne iş........ama şey iç hmmmm nane-limon.......her derde deva deniyor......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.