Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl sayman sanki senin kafa iyi gibi ortak...... avatar konusunda kararsızız bugün...... bu arada günaydın
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl saol, günaydın ben içmeden sarhoş gibiyim hastalık şiddetini tavana vurduruyo bugün...
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl bişiler hazırla kendine....nane limon neyin yap.. hiçte anlamam aslında öküz gibi bir bünye var bende. .... ömrümde başımın ağrıdığını bilmem.. geçmiş olsun ne diyem.. tiz zamanda iyileşesin
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl selam millet garsoncum ben sucuklu yumurta alayım.... yanına kola olsun be ha unutmadan malzemeden çalma sucuğu bol koy esen dilim olmasın saol, günaydın ben içmeden sarhoş gibiyim hastalık şiddetini tavana vurduruyo bugün... aaa sayman hasta olmuş geçmiş olsun sayman neyin var...kuş gribi mi yoksa neyse vitamin al taze sıkılmış meyve suyu iç ,gargara yap ve yat
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl anaaaaa bu ne yaw ben seni şimdi bir gözel ham yapam oy oy oy oy.....
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl anaaaaa bu ne yaw ben seni şimdi bir gözel ham yapam oy oy oy oy..... Yapabilirsin önce parayı peşin fer patron kısıo Afiyet olsun
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Neden şaşırdın Yağmurum ?! Yok şaşırmadım Gezgin kim o patron diye sorunca ben yazana kadar sen yazınca arada kaldım
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Yağmurum Gezgin buranın en tanınmış ve eski müdavimlerindendir.. Çok sağlam bir müşterimizdir. Para konularını hiç takma sen.. Gezginciğim ye iç cafe senindir.. Tabi deftere yazıyoruz o ayrı konu.
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl oldu canım yaz tahtaya al haftaya duydun mu bak arkam sağlam ha ona göre
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Ben cucuklu yumurtamın parasını isterim Sen kasa da para bırakma ben nasıl malzeme alayım
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Tabiki sana Yağmurum.. Sen demedin mi kasada hiç para bırakmıyon diye..
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl pardon bakar mısınızz ? bana içimi ısıtacak bir içecek verir misiniz ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.