Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl bak sen yeni avatar neyin yapmışız..hayırlı ossun çok güzel.. biri bi çay versinde yola çıkmadan içimiz ısınsın..
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl herkese günaydın.....şöyle sıcacık bir çay getiren olsada içsek... bu arada saymancım mersi janem......gözel olmuş dimi
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl geçmiş olsun.... of ulen of canım içmek istiyor... ya garson bana tekila yanına limon ve tuz alayım
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl gezgin seni bilmem ama ben az sonra içicem.......sabahlarım artık.....
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl ülen bu gece yıkılmayan vakana ne olsun.....eşşek sudan gelinceye kadar içecem... ahada başladım...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Geldimmm... Biri bana mı seslendi ? Buyrun ne arzu etmiştiniz ?
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl hımm demek sensin sahibi şu ruhsat ve çalışma iznini bir göreyim bakalım sonra bana bir kave
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl buyur mine kusura bakma garson işi bırakmış (tabi kim beleşe çalışıp üstüne haraç vermek isterki ) ben getirem dedim azizil teşekkür edememiştim sana nescafe için, çok saol ya zahmet oldu valla arkadaşlar bu arada benim usta olmamı kutlamıycak mıyız? haydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn bütün içkiler benden sayman, vakana, arman nerdesiniz, çabuk gelin içkiler bitmeden..... içelim güzelleşelim
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Ben içki içmem ama siz içersiniz diye şampanya getireyim dedim evet neyi kutluyoduk
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl aaaaaaa söyle toprağım ne eksik, ne getirtiyim senin için.... aşk olsun be gece kuşu, benim usta oluşumu kutluyoruz ya beaaa
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Şampanyayı kimin patlatacağı değil ama hesabı kimin ödiyeceği ilgilendiriyor beni.
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl oooo buralara kimse uğramıyormu bana gorsoncum sana zahmet bir fincan bol köpüklü sütlü nescafe getirebilirmisin?
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl gece yağmuru yazmak uzun oluyo, kestirmeden gece kuşu geldi aklıma hadi madem sen aldın şampanyayı sen patlat bakalım ........
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Şampanyayı kimin patlatacağı değil ama hesabı kimin ödiyeceği ilgilendiriyor beni. Bne hesap filan ödemem klavyem ödesin mineu ben şampanya patlatamam en fazla kafanızı patlatırım
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl ohooooooo ne nescafesi gezgin kutlama yapıyoruz görmüyo musun? aaaa arman dans müziği çalıyo dans etsenize?
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl kim dans etsin diyecem yine üstüme kalacak ya sazan ya da saf diyeceksiniz
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Sen az önce aman Adanalı türküsünü çığırmıyormuydun... Bunda anca göbek atılır heralde..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.