Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 gel bacım buyur ne istedin? Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 süt sek olsun çarpsın istiyorum Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 şincik sek süt dedin, belki markada olabilir diye işi garantiye alıyım dedim al sana süt ister ikisnide iç ister birini iç! Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 saoll marka önemli deil sek olsun derken markayı kastetmemiştim iççem hepsini Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 iyiki bikaç gün kaybolduk ne bu süt felan... kreşe dönmüş bura.. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 iyiki bikaç gün kaybolduk ne bu süt felan... kreşe dönmüş bura.. sek içiorus ama Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 iyiki bikaç gün kaybolduk ne bu süt felan... kreşe dönmüş bura.. nerdesin be bilader iki üç gündür ayık gezmekten kafayı yiyecez be.......... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 naparsın ortak işler sık sık alıp götürüyo ...bugün burdayım yarın gidip gene 5-10 gün kaybolcam...nerde bu forumun kısları yav acıktık şöle bişeyler yapında yiyelim ..birazda meze hani gün batıyo uğurlamak gerek.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 bana da bol köpüklü sütlü kahve..angelflower'ın deneyimli olmasını kutluyoz... hayde Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 iyiki bikaç gün kaybolduk ne bu süt felan... kreşe dönmüş bura.. begenemedinmi? burda alkollü şey satılmazdı sizden sonra alkolsüz satılmıo be! Hem nerelerdesin bakem, senin yüzünden hasılatta düştü! nerdesin be bilader iki üç gündür ayık gezmekten kafayı yiyecez be.......... Buldunmu saymanını? Sabah sabah kalkıp hemen bana soruyodun! Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 hafif macera yaptık geldik.. falla forumsuz yapamas olmuşus....bu bi müddet böle sürecek.. foruma renkli simalar gelmiş... nese fazla vakit yok şu köşeyi boşaltında biz şöle az meze rakı yapak.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 oo sayman abey mezehazırlamış....emmen oturup indirek mideye...... bu ezme bolemi yapılır abey yaa...bir dahaki sefere acısı çok olsun.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 bak sen... öğretcene yapsana... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Çocuklar Made ine veresiye içki vermeyin sakın.. Zaten birikti hesabı . Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 deme be... banada denizde kum bende para neyin diyodu...kandırıkçı.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Aman diim Sayman beleşçinin önde gidenidir.. Parasız bişi vermeyin. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 yumulun arkadaşlar alllaaaaaaaaaaaa...ankaralı olanlar bilir kızılayda tavukçu diye çok eski bir yer vardır meze yaparken ruhunuda katarlar onlar........buyrun bunlar ordan.....eeeeeeee rakılar kimden yahu..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Rakı alayım sana ama bu en iyi kolayla gider be .. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 bak sen... öğretcene yapsana... Çocuklar Made ine veresiye içki vermeyin sakın.. Zaten birikti hesabı . deme be... banada denizde kum bende para neyin diyodu...kandırıkçı.. Aman diim Sayman beleşçinin önde gidenidir.. Parasız bişi vermeyin. konuşmuyom sizlen....ne yane iki içeceğin lafımı olur..yarın ödeyecektim borcumu....bu kadan insanın içinde rencide edilmezki canım.......mezeleri yapacaktım ama artıkın yapmıyom..bu cafeyede gelmiyom... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 mardin kapı şen ola..ley..teeeyyyyy....teyyy...teyyy Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 bunlara kovayla su yetmez, en iyis bi tanker çağıram ben Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 bingöl dört dağ içinde delilo delilo destanee yarasın.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 ziyafet varda nüçün benim haberim yok beeaa...geldim işte bende bir bira alayım bari yemeğin yanında.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.