Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl bende görerimmm bakalım kim daa iyi görer sana rakip olçammm yakında
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl vakana makana bilmem ben yok size haraç maraç attırmayın kafamı gelmiim oraya aaaa ( ne güsel kızdım yaf )
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl hala mı haraç derdindeler bunlar heç korkmayaın falla göz korkutuyorlar bunlar icraat yok
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl hala mı haraç derdindeler bunlar heç korkmayaın falla göz korkutuyorlar bunlar icraat yok yok canımmm ne korkças
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl bi dakka ... noluyo burda ben artık yaşamak istemiyom diyenler yani haraç vermeyecekler şöle geçsin diğerleri uzaklaşsın üstünüze kan sıçramasın..geçin bakem şöle...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl arkadaşlar şu elimde görmüş olduğunuz önlük sadece 5 ytl.........evet sadece 5 ytl.... gan felan sıçrarsa diye...........
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl benim önlüğüm zaten kanlı...yanlışıkla ben sizi kesmeyimde aman diyim dikkat olun
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl valla bence kork leşi çok bakmayın masum narin nazik avatarıma ben de acımam
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl bi morg bekçisinden korkucak olsaydık 75 tane leşimiz olmazdı ooo 75 sayımı..bizim otopsi salonuna günde 3-5 tane geliyo deşiyoz sagını solunu...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl vavvvv desene bu avatar bir suçluluk belkide bi korku yansıması...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl vavvvv desene bu avatar bir suçluluk belkide bi korku yansıması... bekçii neşter nerde verelim haraçlarını
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl pardon anlamadım.. haraç iştee istemi muydun ben en iyi neşter kullanırım el alışkanlığı
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 19 yıl anlaşıldı siz aynı hastanenin çetesisiniz? kullanın tabi biz ne neşterler gördük... bu arada nasıl gidiyo nöbet?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.