Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 ya bu cafeyi şikayet etcem valla hiç kimse ilgilenmiyor burda müşteri hani veli nimetiniz di sizin Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 bu ne canım kim buranın sahibiiii görüşmek istiyorum Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 yok yok kimse yok uğraşma femelex... ben çok seslendim kimse duymadı sanırım bir müşteriyi haraç vermek için zorluyorlar arkada.... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 yok yok kimse yok uğraşma femelex... ben çok seslendim kimse duymadı sanırım bir müşteriyi haraç vermek için zorluyorlar arkada.... yemek yok ama dayak var diyosunnn neese canım çok da aç değilim zaten Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 arman neredesin bak senden şikayet var Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 arman neredesin bak senden şikayet var yok canım yok bişii raatsız olmayın lütfen Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 hadi len... nasılda korktu. kardeş biz adam yemeyiz.aziz ve sayman hariç Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 hadi len... nasılda korktu. kardeş biz adam yemeyiz.aziz ve sayman hariç len mi tmm vazcaydım ben istemiorum bişi kendi pizzamı kendim yaparım hatta size inat cafe bile açabilerimm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 hadi len... nasılda korktu. kardeş biz adam yemeyiz.aziz ve sayman hariç peki janım , bi ara görüşelim... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 kendin pişir kendin ye olsun lütfen Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 kendin pişir kendin ye olsun lütfen çiğ yesek olmaa mı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 kötek servisimiz çiğdir efem kaç porsiyon ossun.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 azizil vakana nerdesiniz yahu ...her taraftan saldırıyorlar..? Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 kötek servisimiz çiğdir efem kaç porsiyon ossun.. sen bilion bu işi sanırsamm yedin heralde nassıı güsel mii memnun kaldın mı ben salatayı kastetmiştim bi de Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 tabiki yedik çok gözel yanına laf salatası verem mi? Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 tabiki yedik çok gözel yanına laf salatası verem mi? aman her geldiimde ondan veriyonus zaten yok başka numaranız ya laf salatası ya dil şöle yaratıcı olun üretin bişiler kaardeşim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Ne bağırıp duruyorsunuz ya? Cafe sahibi benim buyrun şikayetlerinizi bize memnuniyetinizi dostlarınıza bildiriniz .. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 günaydın arkadaşlar nassınız iyimisiniz.....evet ne var abi yiyecek içecek olaraktan.. kurt gibi açız beaaaa.. sayman günaydın azizil yok galiba?? Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 menü yetersiz olan bile gelmio gelse bile geldiğinde soğumuş oluyo elemanlar tehditkar çeki düzen verin bence yani hani manzarası filan böyle güsel olmasa yeri yol üstü olmasa gelmiçem derim ama herşeye rağmen sıcak bi yer lütfennn Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 hoşbulduk , azizil manita yapacakmış bugün.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Önerileriniz müessesemizce değerlendirelecektir sayın müşterimiz. Nerde nan bu cafenin çalışanları .. Patronunuz geldi kimse karşılamıyor mu ? Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Önerileriniz müessesemizce değerlendirelecektir sayın müşterimiz. Nerde nan bu cafenin çalışanları .. Patronunuz geldi kimse karşılamıyor mu ? madem şiddet hakiimm döv hepsini yaf içerdeler kötek yapıolar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.