Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 bunlar son zamanlarda azıtmışlardı zaten, alkolü serbest bıraktılar şu cafede ondan sonra ipin ucunu bulamadılar... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 alkol şişede durduğu gibi durmuyor be canımcım... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 kesin vakana aziz ve saymanın işidir. bence sen en fazla azizden kork..onları azdıran da aziz bi kere ben onları azdırmıyom sadece bazı taktikler veriom ayrıca evet biz bir çeteyiz varmı itirazı olan? itirazı olan buna konuşsun Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 hani müşteriye ilgi alaka bi kahve istedik ortada yok Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 hane haracını verdin mi? bide utanmadan kahve istiyon? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ortalığı boş bırakırsan tabi millet haraç vermez! ikiniz işleri çok boşladınız herşeyi benden beklionuz Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Hey barmen bana bir bira Yanımdaki fıstığa tekila Sonunda geldim ben aşka Bu barda geceler bir başkaaaa.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 oh valla millet kafayı bulmuş burda birazdan cafe havaya uçcak valla alkol oranından.. ben bişi içmesem olmaz mı. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 olmaz angel maalesef bişi içmek zorundasın su iç sende evet su iç bu arada hani bu cafede içecekler beleşti, haraç istiyosunuz utanmadan, şimdi polisi arıyorum yeter ama buraya verdiğimiz haraçları pakistana gönderseydik evsiz kimse kalmazdı... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 polis kime be istersen oduyu çağır burda kapı gibi vakana var Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 bırak istediğini çağırsın...bizde dostumuzu düşmanımızı bilelim.. ilgili personeli korumayız..onuda kuşgribi kapar.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Nan hep yemeyi içmeyi düşünüyonuz.. Bİ Allahın kulu yokmu bana yardım edecek , temizliğe.. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 ne haracı kardeşimmm kırk saatte bi kahve getirdiniz o da soudu tabee yok size haraç felan yiçek ne var piqi? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 dinamit lokumu var canim... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 bu arada hani bu cafede içecekler beleşti, haraç istiyosunuz utanmadan, şimdi polisi arıyorum buyur canım bişemi vardı bizi aramışsında..... evet canım aynı zamanda polisim,şimdi annadınızmı bizim çetenin büyüklüğünü....... bu forumun kısları çok saf ya,hiç televizyon felan izlemiyorlar galiba bu ülkedeki çetelerden hiç haberleri yok...... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 efem bende yüzbaşı volkan kim çağırmıştı? Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 bayılırımmmm bi porsiyon rica etsemmm Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 azizilde savunma bakanı zati.........sırtımıs yere gelmez animallah.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 bayılırımmmm bi porsiyon rica etsemmm yanında siyanür mü verem yoksam nitrik asit mi? Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 çikolatayı tercih ederim ama madem bu kadar hızlı servis bu akşam siyanür de olabiler Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 çok saf bunlar ya siyanür diye arsebik verdim hiçbişey anlamdı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 seni gidi seni hani bitti dediydin Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 ya arsebik bitermi be depoda 60 şişe var ama vakana rakı sanıp içmişti bi kaç şişeyi ama adama bişey olmadı Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 arsenik siyanür farketmes canım bi orta boy pizza bi cola pizzada biberle zeytin olmasın lüffen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.