Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bunlar son zamanlarda azıtmışlardı zaten, alkolü serbest bıraktılar şu cafede ondan sonra ipin ucunu bulamadılar... :(

• Cevaplar 3,2b
  • Görüntü 157,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

kesin vakana aziz ve saymanın işidir. :D

bence sen en fazla azizden kork..onları azdıran da aziz :D

bi kere ben onları azdırmıyom sadece bazı taktikler veriom :whistling::devil:

ayrıca evet biz bir çeteyiz varmı itirazı olan?

itirazı olan buna konuşsun :P

041705-yumruk.jpg

Gönderi tarihi:

ortalığı boş bırakırsan tabi millet haraç vermez! ikiniz işleri çok boşladınız herşeyi benden beklionuz :angry:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hey barmen bana bir bira

Yanımdaki fıstığa tekila

Sonunda geldim ben aşka

Bu barda geceler bir başkaaaa.. :lol:

Gönderi tarihi:

oh valla millet kafayı bulmuş burda birazdan cafe havaya uçcak valla alkol oranından..

ben bişi içmesem olmaz mı.

Gönderi tarihi:

olmaz angel maalesef <_< bişi içmek zorundasın :P su iç sende evet su iç :stuart:

bu arada hani bu cafede içecekler beleşti, haraç istiyosunuz utanmadan, şimdi polisi arıyorum :phone:

yeter ama buraya verdiğimiz haraçları pakistana gönderseydik evsiz kimse kalmazdı... :wassat:

Gönderi tarihi:

polis kime be istersen oduyu çağır burda kapı gibi vakana var :P

Gönderi tarihi:

bırak istediğini çağırsın...bizde dostumuzu düşmanımızı bilelim.. B):online2long: ilgili personeli korumayız..onuda kuşgribi kapar.. :w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Nan hep yemeyi içmeyi düşünüyonuz.. Bİ Allahın kulu yokmu bana yardım edecek , temizliğe.. -_-

Gönderi tarihi:

ne haracı kardeşimmm

kırk saatte bi kahve getirdiniz o da soudu tabee

yok size haraç felan B)

yiçek ne var piqi? :innocent:

Gönderi tarihi:

bu arada hani bu cafede içecekler beleşti, haraç istiyosunuz utanmadan, şimdi polisi arıyorum :phone:

buyur canım bişemi vardı bizi aramışsında..... :chris: evet canım aynı zamanda polisim,şimdi annadınızmı bizim çetenin büyüklüğünü....... :shuriken:

bu forumun kısları çok saf ya,hiç televizyon felan izlemiyorlar galiba bu ülkedeki çetelerden hiç haberleri yok...... -_-

Gönderi tarihi:

bayılırımmmm

bi porsiyon rica etsemmm :D

yanında siyanür mü verem yoksam nitrik asit mi?

Gönderi tarihi:

çikolatayı tercih ederim ama madem bu kadar hızlı servis bu akşam siyanür de olabiler :stuart:

Gönderi tarihi:

çok saf bunlar ya siyanür diye arsebik verdim hiçbişey anlamdı :P:devil:

Gönderi tarihi:

ya arsebik bitermi be depoda 60 şişe var ama vakana rakı sanıp içmişti bi kaç şişeyi ama adama bişey olmadı :P

Gönderi tarihi:

arsenik siyanür farketmes canım

bi orta boy pizza bi cola

pizzada biberle zeytin olmasın lüffen

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.